Ve skupině UWCL Wolfsburg, AS Řím a St. Pölten | SK Slavia Praha
Více

Ve skupině UWCL Wolfsburg, AS Řím a St. Pölten

Slávistky se po postupu přes islandský Valur dozvěděly trojici soupeřů pro základní skupinu UWCL. Pondělní los přiřkl sešívaným fotbalistkám zajímavou skupinu B, kde narazí na německý Wolfsburg, italský AS Řím a rakouský St. Pölten.

Zápasy se odehrají mezi 19. říjnem a 22. prosincem.

Fotbalistky Slavie jsou prvním českým týmem, který se probojoval do nové skupinové fáze Ligy mistryň poté, co minulou sezonu vypadl ve 2. kole proti Arsenalu. Při své premiéře ve skupině narazí na německý Wolfsburg, který je favoritem skupiny, v předchozích letech jeho hráčky dvakrát zdvihaly nad hlavu vítěznou trofej. Střetnou se také s rakouským mistrem St. Pölten a italským AS Řím, který v kvalifikaci vyřadil v boji o základní skupinu rivalky z Letné.

Slávistky si účast mezi šestnácti nejlepšími evropskými kluby vybojovaly vyřazením islandského Valuru, venku zvítězily zásluhou branky Terezy Kožárové 1:0, doma uhrály bezbrankovou remízu.

DatumČasDomácíHosté
1.20. října21:00AS ŘímSK Slavia Praha
2.26. října21:00SK Slavia PrahaWfL Wolfsburg
3.23. listopadu18:45SK Slavia PrahaSKN St. Pölten
4.8. prosince21:00SKN St. PöltenSK Slavia Praha
5.16. prosince21:00WfL WolfsburgSK Slavia Praha
6.22. prosince18:45SK Slavia PrahaAS Řím

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články