Ohlasy po losu základních skupin UWCL | SK Slavia Praha
Více

Ohlasy po losu základních skupin UWCL

Ohlasy kapitánky týmu Diany Bartovičové a trenéra Karla Pitáka po losu základních skupin Ligy mistryň. Všechny utkání bude vysílat živě Youtube kanál DAZN.

Pondělní los přidělil našim fotbalistkám zajímavou skupinu B, kde narazí na německý Wolfsburg, italský AS Řím a rakouský St. Pölten. První utkání odehrají naše fotbalistky 20. října na půdě AS Řím, v prvním domácím utkání se můžeme 26.října těšit na favorita skupiny, Wolfsburg.

„Zajímavý los, těšíme se na kvalitní zápasy, které nás čekají,“ svěřila se hned po losu kapitánka týmu Diana Bartovičová. „V rakouském St. Poltenu hrají moje spoluhráčky ze slovenské reprezentace, Mikolajová a Lemešová, komunikace mezi námi proběhla hned po losu. Pro diváky není skupina příliš atraktivní, na druhou stranu může být skupina velmi zajímavá a při kousku štěstí si troufám říct i vyrovnaná. Myslím si, že se máme my i fanoušci všichni na co těšit,“ dodala.

„Osobně jsem s losem velmi spokojen, skupina je pro nás zajímavá a určitě i hratelná. Wolfsburg je určitě favoritem skupiny, ale rakouský St.Polten i italský AS Řím pro nás mohou být vyrovnaným soupeřem, kde může o postupu rozhodnout aktuální forma týmů. Věřím, že s kádrem, který Slavie má, můžeme uspět a porvat se o druhé postupové místo ve skupině,“ věří trenér fotbalistek Karel Piták.

DatumČasDomácíHosté
1.20. října21:00AS ŘímSK Slavia Praha
2.26. října21:00SK Slavia PrahaWfL Wolfsburg
3.23. listopadu18:45SK Slavia PrahaSKN St. Pölten
4.8. prosince21:00SKN St. PöltenSK Slavia Praha
5.16. prosince21:00WfL WolfsburgSK Slavia Praha
6.22. prosince18:45SK Slavia PrahaAS Řím




Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články