Chtěli jsme postoupit, mrzí nás to. Shodli se Titěra i Zachoval | SK Slavia Praha
Více

Chtěli jsme postoupit, mrzí nás to. Shodli se Titěra i Zachoval

Hlavní trenér Milan Titěra a záložník Matěj Zachoval hodnotili utkání proti Genku, které slávisté bohužel nezvládli a v UEFA Youth League tak končí.

Mila Titěra

Trenére, jak byste zhodnotil odvetné utkání s Genkem?
„Po tomto druhém utkání jsme zklamaní samozřejmě z toho, že jsme nepostoupili. Z utkání opět vyplynuly negativní emoce a závěr zápasu byl rozkouskovaný. Opět se udělovaly červené karty.“

Jaká byla příprava na utkání? Soupeř sestavu výrazně obměnil.
Informaci o tom, že soupeř tým posílil hráčema z B-týmu a A-týmu jsme se dozvěděli včera, když přicestovali. Speciálně jsme se nechystali, hráči samozřejmě dostali informace jaký nový hráči je v tom zápase čekají, jaké jsou jejich přednosti, ale i přes to byly individuality na jejich straně výraznější a vlastně i oni ten zápas rozhodli.“


Matěj Zachoval

Matěji, jak byste zhodnotil utkání?
„Šli jsme do zápasu s tím, že to chceme zvládnout. Věděli jsme že Genk je kvalitnější tým, ale měli jsme to dobře rozehrané. Druhý poločas jsme nezvládli a konec už byl vyhrocený a k tomu už bych se nevyjadřoval.“

Genk byl silným soupeřem. Je v Čechách možné na podobného soupeře narazit?
„Genk měl opravdu vysokou kvalitu, v devatenáctkové soutěži na toto nejsme zvyklý, béčko už se tomu docela vyrovná. Musím ale říct, že byli opravdu kvalitnější a lepší než my.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články