Hráči na hostování: Zeronikova vítězná premiéra v základu | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Zeronikova vítězná premiéra v základu

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Ubong Ekpai (FK Mladá Boleslav): V domácím duelu s Olomoucí odehrál na pozici pravého křídla 54 minut, během kterých pomohl domácím k průběžnému vedení 1:0. Hanákům se v samém závěru podařilo srovnat a utkání tak skončilo remízou.

Michal Beran (Bohemians 1905): Drobný záložník nastoupil do zápasu proti průběžně první Plzni na posledních dvacet minut. Domácím díky svým schopnostem pomohl k závěrečného tlaku, který vyústil v nastaveném časem ranou Kovaříka do břevna. Žádná branka už ale nepadla a zápas tak skončil 1:1.

Jakub Markovič (FK Pardubice): Východočechům se v letošní sezoně vůbec nedaří, tentokrát nestačily na Teplice vysoko 1:5. Sešívaný gólman čelil hned deseti střelám mezi tři tyče, vytasil několik těžkých zákroků, jasné prohře ale zabránit nemohl.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Na pravé straně tříčlenné obrany se stále teprve jednadvacetiletý hráč činil ze všech sil, ofenzivě sklářů se ale nebývale dařilo a Pardubice tak i po 10. kole zůstávají na posledním místě tabulky.

Marek Icha (FK Pardubice): Mladý defenzivní univerzál dostává v Pardubicích na hřišti hodně prostoru, v Teplicích odehrál na středu zálohy celý zápas. Stejně jako celému týmu se ale ani jemu příliš nedařilo a důležité tři body zůstaly na Stínadlech.

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): Do duelu s Jabloncem nastoupil na závěrečnou čtvrthodinu, ve které se pokusil zvrátit nepříznivý vývoj skóre, gól už se ale Moravanům vsítit nepodařilo a zelenobílí si připsali výhru 3:1.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): Šikovný křídelník připravil v domácím zápase s Budějovicemi, ve kterém odehrál celých devadesát minut, spoluhráčům několik nadějných příležitostí, Slezany ale trápila produktivita a s Dynamem prohráli těsně 1:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): Proti B-týmu Slavie se blýskl několika skvělými zákroky, pochytal devět střel domácích, porážce 1:3 ale přesto zabránit nedokázal.

František Matys (MFK Vyškov): Urostlý obránce také odehrál na Xaverově celý zápas, ani jeho výkon ale nedokázal pomoci Moravanům k výhře a návratu na druhé místo tabulky.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Ve Varnsdorfu odehrál slovenský záložník celý zápas, Vlašim po vyloučení Heppnera hrála skoro celý zápas v deseti a domácím podlehla po výsledku 1:3.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): Talentovaný brankář čelil na severu Čech devíti střelám mezi tři tyče, za svá záda pustil tři míče a porážce modrobílých tak zabránit nedokázal.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Na trávníku strávil přes hodinu hry, na křídle byl tradičně hodně aktivní, odvrátit ztrátu dalších tří bodů se ale ani jemu nepovedlo.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): V obraně to měl hodně těžké, hosté hráli od 20. minuty v oslabení, výhru Varnsdorfu proto neodvrátil.

Adam Toula (FC Sellier & Bellot Vlašim): Do zápasu naskočil na posledních dvacet minut s cílem zdramatizovat nepříznivý výsledek, přidat druhý gól v probíhající sezoně se ale urostlému útočníkovi nepodařilo.

Jakub Zeronik (FK Příbram): Poprvé v sezoně nastoupil v základní sestavě, na pozici kreativního záložníka se mu nadmíru dařilo a přispěl k vysokému vítězství 5:0 nad B-týmem Olomouce. Na trávníku vydržel do 77. minuty, kdy byl nahrazen odpočatým Novotným.

Česká fotbalová liga

David Štětka (Sokol Houstoň): V zápase s Pískem nastoupil v základní sestavě, Houstoň ale nedokázala vstřelit branku a prohrála 0:2.

Filip Šimeček (SK Benešov): Devatenáctiletý záložník odehrál celý zápas proti Zápům, ve kterém předvedl aktivní výkon a přispěl k remíze 1:1.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články