B-tým v neděli od 10:15 vyzve doma Chrudim | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 vyzve doma Chrudim

B-tým se v neděli střetne v rámci 12. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Chrudimí. Utkání je na programu od 10:15 na Xaverově.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 12. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Chrudim, se kterou se utkají v neděli 16. října od 10:15 na Xaverově.

Chrudim se aktuálně nachází na sedmém místě se sedmnácti body. Východočeši mají za sebou tři výhry v řadě, kdy nejprve porazili Karvinou vysoko 5:1, následně Třinec 2:0 a Duklu 2:1. Hlavním trenérem týmu je Marek Kronďák.

Slávisté po výhře nad Vyškovem bohužel nestačili na rezervu Sigmy Olomouc, se kterou prohráli 4:0. „Z mého pohledu jsme neodehráli vůbec špatný zápas z pohledu toho, jak jsme mladí a nezkušení. I přes prohru jsem tam viděl spoustu dobrého. Ztrestala nás každá chybka jak v přechodové fázi, tak třeba nechycení soupeře, pak také obsazení hráče, jako například u prvního gólu. My jsme naši hlavičku neproměnili, soupeř pak ano. Byli jsme trestaní ze všeho, ale i tak bylo ve hře z naší strany dost dobrého,“ hodnotil utkání v Olomouci trenér Jarolím.

Sešívaní se aktuálně nachází na čtrnáctém místě tabulky s jedenácti body s náskokem čtyř bodů na poslední Vlašim a o tři body za devátou Duklou. Spodní část tabulky je tak velmi vyrovnaná.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články