B-tým v pátek od 17:00 v Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým v pátek od 17:00 v Jihlavě

​B-tým se v pátek střetne v rámci 13. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Jihlavou. Utkání je na programu od 17:00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě. Utkání odvysílá živě ČT Sport.

Už v pátek čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 13. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vycestují do Jihlavy, se kterou se utkají v pátek 21. října od 17:00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě.

Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Vstupenky do sektoru hostů budou v prodeji na místě za 100 Kč.

Jihlava se v aktuálním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nachází na desátém místě s patnácti body. Za posledních šest zápasů svěřenci trenéra Jana Kameníka nedokázali zvítězit, připsali si pouze dvě remízy 1:1 s Prostějovem a Třincem.

Slávisté v posledním domácím utkání bohužel výsledkově nestačili na Chrudim, se kterou prohráli 0:1. Hlavní trenér Marek Jarolím ovšem na výkonu svých svěřenců našel spoustu pozitiv a mrzel ho jen konečný stav zápasu, který si sešívaní nezasloužili. „Ze zápasu jsem, do zhruba 65. minuty, dokud jsme měli síly, spokojený. Jsem na kluky pyšný, protože předvedli skvělý herní výkon, naprostou dominanci nad hodně těžkým týmem. Ukázali takový nejtěžší styl fotbalu, soupeře přehráli a snažili se tak vyhrát. Viděl jsem tam spoustu kvalitních výkonů. Jsem zničený jen z toho, že kluci nejsou odměnění body, protože by si to zasloužili. Co mě nejvíc mrzí a užírá je, že si po takovém zápasu nemůžeme zakřičet a mít radost nejen z výkonu, ale i z výhry, za kterou jsme šli. Za mě to byl fotbal s vysokými parametry z naší strany, bylo tam vidět spousta kvality,“ říkal po utkání Jarolím.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články