B-tým v neděli od 10:15 vyzve Karvinou | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 vyzve Karvinou

V neděli slávistický B-tým vyzve v rámci 14. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na domácí půdě od 10:15 Karvinou.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 14. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Karvinou, se kterým se utkají v neděli 30. října od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Karviná v minulém kole porazila pražskou Duklu vysoko 5:0 a připsala si tak výhru po předchozím nezdaru v Prostějově. Po třinácti utkáních mají karvinští na svém kontě 22 bodů a náleží jim tak páté místo v tabulce. Hlavním trenérem týmu je pan Tomáš Hejdušek.

Slávistická rezerva se po minulém kole bohužel propadla na šestnácté, poslední, místo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V minulém kole se sešívaní utkali na půdě Jihlavy s domácí Vysočinou a pře velmi povedený výkon v průběhu celého zápasu nezvládli závěr zápasu, kdy v 90. minutě inkasovali na 1:0.

„Obrovské zklamání. Vyhořeli jsme na proměňování šancí. Jsme rádi, jak jsme se prezentovali a s jakou kvalitou jsme hráli. Byly tam dobré věci, vypracované šance. Bohužel jsme druhý zápas po sobě pohořeli na proměňování šancí. To nás brzdilo. Pak samozřejmě i to, že uděláme zkrat a chybu domácích vymažeme naší chybou. Z toho jsem strašně zklamaný,“ hodnotil utkání hlavní trenér Marek Jarolím.

Do utkání s Karvinou nezasáhne stoper Pavel Behenský, který v zápase proti Jihlavě obdržel červenou kartu. Disciplinární komise rozhodla o jeho trestu na tři utkání. Dalším oslabením týmu bude do utkání absence Ebrimi Singhateha, který si odpyká jednozápasový trest na čtyři žluté karty.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články