ONLINE: Od 15:00 proti Bohemians | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 proti Bohemians

Slávisté odehrají v neděli od 15:00 zápas 14. kola FORTUNA:LIGY na hřišti pátého týmu tabulky Bohemians. Jakou sestavu vybral pro vršovické derby trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti poslednímu ligovému zápasu proti Spartě udělal trenérský štáb jednu změnu v sestavě. Čtvrtečního střelce vítězné branky proti FC Ballkani Ondřeje Lingra nahradí Stanislav Tecl, který mužstvo povede s kapitánskou páskou. Na lavičce je po zranění připravený Eduardo Santos, který dopoledne odehrál vítězné utkání proti Karviné za sešívaný B-tým.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze a Ibrahima Traorého.
Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Olayinka, Jurečka - Tecl
Lavička: Dvořák, Sirotník - Tiéhi, Santos, Usor, Ewerton, Lingr, M. Jurásek, Kričfaluši, Biegon, Labík
Zápas začíná v Ďolíčku od 15:00 a přímým přenosem ho odvysílá O2 TV Sport.


Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články