V osmifinále MOL CUPu venku proti Karviné | SK Slavia Praha
Více

V osmifinále MOL CUPu venku proti Karviné

Los osmifinále domácího poháru přisoudil sešívaným venkovní utkání proti MFK Karviná. Termín zápasu upřesníme.

O postup mezi nejlepších osm týmů MOL Cupu budou slávisté hrát na hřišti druholigové Karviné. Termín utkání upřesníme. Městský stadion v Karviné byl otevřen po přestavění v roce 2016 a má kapacitu 4862 diváků.

Čerstvou konfrontaci s Karvinou má za sebou slávistický B-tým, který v neděli na Xaverově zvítězil 4:2. Dvakrát se trefil Štěpán Beran, po gólu přidali David Planka a Matěj Jurásek.

Karviná v minulé sezoně sestoupila z první ligy, přesto měla se Slavií pozitivní bilanci. Na podzim sešívaní v Karviné po divokém zápase plném zvratů remizovali 3:3 gólem Zycha v nastaveném čase. V lednu pak slávisté v prvním jarním kole podlehli Karviné v Edenu 0:1 a ukončili domácí neporazitelnost, která trvala 59 zápasů.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články