Ve středu od 17:00 dohrávka proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 17:00 dohrávka proti Slovácku

Slávistky čeká ve středu 2.11. dohrávka 5.kola 1.ligy žen proti Slovácku, aktuálně třetímu týmu ligové tabulky. Zápas začíná od 17:00 na stadionu M.Valenty v Uherském hradišti.

Fotbalistky Slavie hrají kvůli účasti v Lize mistryň a nabitému programu utkání se Slováckem netradičně ve středu od 17 hodin, jako dohrávku 5.kola 1.ligy žen. Trenér Karel Piták nemůže do zápasu počítat s Petrou Divišovou, Gabrielou Šlajsovou, Lucii Bendovou a od domácího zápasu v Edenu Ligy mistryň i s Martinou Šurnovskou, která si poranila v úvodu utkání koleno a v sestavě ji musela nahradit mladá Denisa Tenkrátová.

„Zápas s Wolfsburgem bych určitě zařadila mezi jeden z největších zážitku mé kariéry, atmosféra v Edenu byla skvělá a tímto bych chtěla poděkovat fanouškům za podporu. To, že zápas odehraji téměř celý jsem rozhodně nečekala .Ze zápasu jsem měla dobrý pocit a snažila jsem se podat co nejlepší výkon, holky mi na hřišti moc pomohly. Na utkání se přijela podívat celá moje rodina a moc si ho užila. Na Slovácku nás nečeká určitě nic jednoduchého a budu ráda za příležitost v sestavě, uvidíme jakou sestavu trenéři zvolí,“ rozpovídala se talentovaná slávistka, Denisa Tenkrátová.

„Myslím si, že zápas se Slováckem nebude vůbec jednoduchý, jelikož je Slovácko kvalitní a velmi nepříjemný soupeř. Po Lize mistryň se opět musíme soustředit na domácí ligu a nepodcenit žádný zápas. Při náročném programu nás trápí v týmu zranění, ale věřím, že všechno zvládneme a naše stanovené cíle splníme. O víkendu se nám odložil další ligový zápas s Libercem, který odehrajeme až v prosinci, máme tak dostatečný prostor na regeneraci a přípravu na středeční zápas se Slováckem,“ říká obránkyně slávistek Michaela Khýrová.

Utkání začíná od 17 hodin a sledovat ho můžete přes aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články