B-tým v sobotu od 14:00 v Líšni | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu od 14:00 v Líšni

V sobotu slávistický B-tým vycestuje v rámci 15. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY do Líšně. Utkání je na programu od 14:00.

V sobotu čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 15. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vycestují na jih Moravy, kde se utkají v sobotu 5. listopadu od 14:00 s Líšní.

Vstupenky na utkání budou do sektoru hostů k dispozici na pokladnách areálu. Cena jedné vstupenky je 100 Kč.

SK Líšeň 2019 vstoupila do sezony suverénně. Aktuálně Líšni náleží druhá pozice s dvaceti sedmi body. Stejně tak jako má první Příbram. Svěřenci trenéra Milana Valachoviče v minulém kole porazili Třinec vysoko 4:0. Branku Líšně hájí Tomáš Vajner, který má nejvíce vychytaných nul v aktuálním ročníku F:NL.

Slávisté se v minulém kole střelecky prosadili hned čtyřikrát a díky tomu si připsali velmi cenné tři body nad Karvinou. Za slávistickou rezervu se poprvé prosadil sedmnáctiletý David Planka, dvě branky přidal Štěpán Beran a gólový účet završil Matěj Jurásek. „Samozřejmě jsme šťastný za výhru, ale je to zase jen chvilkové štěstí. Za týden jedeme dál, chceme se dobře předvést, abychom dokázali naše výkony opakovat. Zažili jsme opět atmosféru vítězného zápasu, ta nás drží při naší práci a při naší cestě, že tam tahle odměna je. Porazili jsme silného soupeře, navíc také v pěkném zápase, padlo celkem šest gólů. Bylo to vydařené nedělní dopoledne,“ hodnotil utkání hlavní trenér Marek Jarolím.

Slávisti, přijďte podpořit rezervu do areálu SK Líšeň. Pokud se ovšem na utkání nechystáte, můžete ho sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články