B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem

V neděli slávistický B-tým vyzve v rámci 16. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na domácí půdě od 10:15 Táborsko. Slávisté odehrají poslední zápas ve F:NL v podzimní části.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma poslední kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v podzimní části. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Táborsko, se kterým se utkají v neděli 13. listopadu od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisté s Táborskem změřili síly už v rámci druhého kola tohoto soutěžního ročníku. Na půdě Táborska skončilo utkání remízou 1:1, kdy se v 54. minutě prosadil Kopáček.

Táborsko se v současné době nachází na devátém místě tabulky s devatenácti body. Sešívaní mají na svém kontě bodů patnáct a náleží jim poslední, šestnáctá příčka.

Slávistický B-tým se v minulém kole popral o cenou remízu na půdě druhé Líšně. „Prvních 25 minut jsme odehráli svěže a aktivně. Domácí měli nějaký záměr, dali nám prostor, abychom do něj hráli. Byly tam nějaké situace, třeba povedená střela z voleje Jakuba Kopáčka, ale do nějaké velké šance náš Líšeň nepustila, což se dalo očekávat, protože kdyby nebylo zápasu s Prostějovem, kde dostali tři góly, tak je to nejlépe bránící tým. S pokorou bereme bod, má pro nás velkou váhu. Dokázali jsme s tak mladým mužstvem konkurovat zkušeným hráčům a obstát i ve spoustě defenzivních situacích, z toho máme radost,“ komentoval po utkání remízu trenér Marek Jarolím.

Táborsko si v posledních třech zápasech připsalo dvě remízy a jednu výhru. O tu se postarali svěřenci trenéra Romana Nádvorníka doma s rezervou Olomouce.

Utkání s Táborskem můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články