Hráči na hostování: Dva body van Burena i nuly Kinského a Vágnera | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dva body van Burena i nuly Kinského a Vágnera

Jak se v uplynulém týdnu dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Mick van Buren (FC Slovan Liberec): V zápase s Hradcem Králové se blýskl u obou branek Severočechů. První sám vstřelil už ve 14. minutě, kdy propálil Reichla ranou mezi nohy, ve druhém poločase pak přihrál na gól Rondićovi a Slovan tak zvítězil 2:0.

Maksym Talovjerov (FC Slovan Liberec): Urostlý obránce nastoupil v obranné trojici domácího celku, v defenzivě si vedl spolehlivě a spolu se zbytkem obrany nedovolil soupeři ani jednou skórovat.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): Na trávníku strávil lehce přes hodinu hry, ve středu pole předvedl jistý výkon, za stavu 1:0 byl střídán defenzivněji laděným Pourzitidisem.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Na trávník v duelu s Hradcem naskočil v 84. minutě, ve zbytku utkání pomohl uhlídat hostující ofenzivu a udržet dvoubrankové vedení do závěrečného hvizdu.

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): V zápase na hřišti Českých Budějovic naskočil na závěrečnou pětiminutovku, ve které Brno pouze korigovalo nepříznivé skóre na konečných 2:3.

Jakub Markovič (FK Pardubice): V duelu se Slováckem čelil třem střelám mezi tři tyče, za svá záda pustil pouze střelu Tomiče, nejtěsnější možné porážce Východočechů ale zabránit nedokázal.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Mladý obránce nastoupil tradičně ve stoperské dvojici, podařilo se mu zastavit několik útoků domácích, zápas přesto rozhodla jediná branka Slovácka z úvodu první půle.

Marek Icha (FK Pardubice): Další z talentovaných slávistů nastoupil na pravém kraji obrány, ani svým výkonem ale nedokázal odvrátit další porážku Pardubic

Daniel Fila (FK Teplice): Do duelu na hřišti Mladé Boleslavi naskočil uzdravený útočník na závěrečných osmnáct minut, s nepříznivým skóre už ale ani on, ani jeho spoluhráči nic udělat nedokázali a skláři si tak domů odvezli porážku 0:3.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): Při výhře na hřišti Jihlavy se mladý brankář blýskl čistým kontem, k výhře Moravanů a upevnění pozice na třetím místě tabulky přispěl několika pohotovými zákroky.

František Matys (MFK Vyškov): Urostlý stoper nastoupil na hřišti Vysočiny v základní sestavě, v obraně se prezentoval spolehlivým výkonem a pomohl tak k jednoznačné výhře Vyškova.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Dvacetiletý slovenský záložník odehrál na hřišti Chrudimi celý zápas, v něm pomohl Středočechům k důležitému vítězství 2:0.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): Podruhé v sezoně vychytal sešívaný gólman čisté konto, v Chrudimi předvedl hned několik skvělých zákroků a byl jedním z klíčových hráčů při čtvrté výhře sezony.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný obránce odehrál ve středu obrany celé utkání, stejné jako celá defenziva předvedl spolehlivý výkon a soupeři nedovolil skórovat.

Adam Toula (FC Sellier & Bellot Vlašim): Na trávník naskočil v 88. minutě za Solomona, ve zbylých minutách pomohl ubránit dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Michal Hošek (FC Sellier & Bellot Vlašim): Do nominace se vrátil po trestu za čtyři žluté karty, na trávník ale naskočil až v samotném závěru nastavení.

Jakub Zeronik (FK Příbram): V zápase s B-týmem Sparty nastoupil v základní sestavě a opět patřil k nejaktivnějším hráčům domácích. Díky své rychlosti i technice si vytvořil dvě dobré příležitosti, gólově se ale tentokrát neprosadil. Mrzet ho to ovšem příliš nemuselo, Příbram i tak zvítězila 3:0 a upevnila si pozici na prvním místě tabulky.

Česká fotbalová liga

Filip Šimeček (SK Benešov): Proti Baníku Most vstřelil svoji už čtvrtou branku v probíhající sezoně a velkou měrou tak přispěl ke konečnému vítězství Benešova 2:1.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články