ONLINE: Od 18:00 venku proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 venku proti Zlínu

Sešívaní od 18:00 odehrají poslední ligový zápas podzimu. V rámci 16. kola FORTUNA:LIGY vyzvou na venkovní půdě Zlín. Jakou sestavu zvolil pro toto utkání trenérský štáb?

Jindřich Trpišovský udělal oproti zápasu s Baníkem jedinou změnu, Mosese Usora nahradil Lukáš Masopust. Při volbě sestavy trenéři vsadili na osvědčenou záložní dvojici, pozice defenzivních štítů patří Hromadovi s Oscarem. Ze stran budou na hrotu hrajícího Václava Jurečku doplňovat David Douděra s Peterem Olayinkou, který tým povede do zápasu s kapitánskou páskou.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze, Ibrahima Traorého, Aihama Ousoua a Matěje Juráska.

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Lingr, Olayinka – Jurečka

Lavička: Dvořák, Sirotník – Tiéhi, Tecl, Provod, Sor, Ewerton, Kričfaluši, Usor

Poslední ligový zápas podzimu začíná na zlínské Letné od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články