Ženy proti Pöltenu v Boleslavi. Permanentkáři mají vstup zdarma | SK Slavia Praha
Více

Ženy proti Pöltenu v Boleslavi. Permanentkáři mají vstup zdarma

Ženy se v rámci třetího zápasu v základní skupině UWCL střetnou s rakouským ST. Pöltenem. Utkání je na programu 23. listopadu od 18:45 hodin na stadionu v Mladé Boleslavi. Info k utkání a vstupenkám zde.

Fotbalistky Slavie přivítají ve středu 23. listopadu od 18:45 hodin v Lokotrans Areně v Mladé Boleslavi ve svém třetím zápase základní skupiny Ligy mistryň rakouský St.Polten. Permanentkáři Slavie i Mladé Boleslavi mají vstup na utkání zdarma, ostatní za 100 Kč, děti do 15 let mají vstup zdarma. Přijeďte fandit a podpořit slávistky v Lize mistryň!

Fotbalistky Slavie jsou mezi šestnáctkou nejlepších klubů v Evropě. V základní skupině Ligy mistryň jsou ve společnosti německého Wolfsburgu, rakouského St. Pöltenu a italského AS Řím. První i druhé utkání ve skupině prohrály a na svoji výhru v základní skupině stále čekají. Zápas začíná v 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá youtube kanál DAS, zde.

Držitelé permanentních vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek Slavie a Mladé Boleslavi mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo, v rámci otevřených sektorů na toto utkání. Na stadionu bude otevřena východní a jižní tribuna.

Vstup bude umožněn přímo na permanentní vstupenku.

Volný prodej

Vstupenky na utkání žen bude možné zakoupit od středy 16.11.2022 v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospelé, pro děti do 15 let je vstup zdarma. Platba je možná na pokladně, pouze v hotovosti! Vstupenky můžete koupit online a nebo v den utkání od 17:00 hodin na pokladnách stadionu, za stejnou cenu. Cena vstupenky je jednotná: 100 Kč, děti (do 150 cm či 15 let) mají vstup zdarma, bez nutnosti si vyzvedávat lístek.

Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku v tištěné podobě, nebo ve vašem mobilním telefonu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články