Martina Šurnovská prodloužila smlouvu do roku 2026 | SK Slavia Praha
Více

Martina Šurnovská prodloužila smlouvu do roku 2026

Třiadvacetiletá záložnice a reprezentantka Slovenska Martina Šurnovská po třech sezonách v sešívaném dresu prodloužila v Edenu smlouvu o další čtyři roky.

Martina Šurnovská působí ve Slavii od roku 2020, kdy před začátkem sezony přestoupila do Vršovic z kyperského Apollonu. Předtím hrála také za Slovan Bratislava. Během svého času v sešívaném nastřílela mladá středopolařka v lize 18 gólů ve 45 utkáních.

„Martina je pro náš tým v tuto dobu klíčová. Je to hráčka s velkým fotbalovým myšlením, režisérka hry, která dokáže vymyslet překvapivá řešení. Je nepostradatelná součást kostry týmu,“ říká Ing. Daniel Konrád, člen představenstva Slavie.

„Je to super pocit. Nečekala jsem budu smlouvu podepisovat už na konci roku, když mám ještě platný kontrakt. Ale je skvělé, že klub jako Slavia mě chce v týmu udržet. Těším se na svou budoucnost tady v Edenu,“ prozrazuje Martina Šurnovská.

V současné sezoně bojuje Šurnovská se slávistkami v Lize mistryň, kde se zatím ve skupině drží po dvou zápasech na třetím místě před rakouským St. Pöltenem. První dvě pozice momentálně drží několikanásobný šampion Wolfsburg a AS Řím, s nimiž slávistky prohrály 0:2 a 0:1. Důležitý duel je čeká právě se St. Pöltenem ve středu 23. listopadu v Mladé Boleslavi. V ligové tabulce se ženy drží na první příčce.

Martině přejeme do dalšího působení hodně štěstí a úspěchů!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články