Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie, vedoucí tým 1.ligy žen, čeká už ve středu 23.11. od 18:45 hodin třetí utkání základní skupiny Ligy mistryň. Na stadionu v Mladé Boleslavi vyzvou rakouského mistra St. Pölten. Přijďte podpořit naše fotbalistky, nebo sledujte utkání v přímém přenosu.

Aktuálně první tým rakouské ligy změří síly se Slavii již po několikáté, rakouský tým je pravidelným soupeřem našich fotbalistek v letní, či zimní přípravě. Rakouské mistryně zatím jako slávistky nezískaly v základní skupině ani bod, čeká nás tak velmi zajímavé a vyrovnané utkání, kdy se bude bojovat o první vítězství ve skupině od první do poslední minuty. St. Pölten prohrál s italským AS Řím na domácí půdě 3:4 a na půdě německého Wolsburgu dokonce 0:4. Vstupenky na utkání můžete zakoupit v online prodej Ticketportalu, nebo v den utkání na pokladnách stadionu (platba možná pouze v hotovosti), více info zde.

“Všechny se na zápas moc těšíme! V týmu panuje velmi dobrá nálada, kterou chceme přenést do zápasu a konečné vyhrát! St. Pölten je bojovný tým, který dobře brání, určitě nás čeká vyrovnaný zápas, věřím ale, že i díky podpoře fanoušků uspějeme,“ těší se záložnice Franny Černá, která zatím nastoupila ve všech zápasech Ligy mistryň v základní sestavě.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články