Poslední aukce Maksyma Talovjerova | SK Slavia Praha
Více

Poslední aukce Maksyma Talovjerova

V adventním čase probíhá poslední aukce Maksyma Talovjerova na pomoc Ukrajině. Neváhejte přispět na dobrou věc a pořídit unikátní dárky pro vaše blízké slávisty pod stromeček.

Maksym Talovjerov opět pořádá aukci předmětů, které mu věnovali jeho spoluhráči ze Slavie. Tentokrát jde už o poslední předměty a neměli byste si je nechat ujít! V prvním a druhém kole aukce se díky fanouškům podařilo vybrat částku 67 612 korun, která bude použita na nákup přístrojů Medela Vario 18 Suction Pump, který se používá při chirurgických zákrocích a operacích.

A které předměty můžete aktuálně vydražit? V aukci jsou kopačky Jakuba Hromady, Lukáše Masopusta a Maksyma Talovjerova, dres Lukáše Masopusta a rukavice Aleše Mandouse. Všechny předměty jsou podepsané od hráče, který je do aukce věnoval.

Vyvolávací cena dresů je symbolických 1 892 korun a vyvolávací cena kopaček a brankářských rukavic je 500 korun. Všechny předměty jsou podepsány jejich původním majitelem. Abyste se mohli zapojit do aukce, je třeba se na stránce zaregistrovat nebo přihlásit, pokud už máte uživatelský účet vytvořený.

Aukce potrvá do úterý 13. prosince 13 hodin.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články