Vánoční besídka pro děti i dospělé v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Vánoční besídka pro děti i dospělé v Edenu

Slavia společně s Odborem přátel pořádá Vánoční besídku pro děti i dospělé v prostorách stadionu Slavie a slávistického muzea.

Akce se koná v sobotu 10. prosince 2022 od 10:00 do 14:00. Vstup je přes eToro lounge, které je umístěno mezi fanshopem Slavie a hotelem IRIS.

Aktivity pro děti

Na různých místech stadionu bude umístěno celkem osm aktivit pro děti. U vstupu obdrží hrací kartičku a sbírají razítka za každou splněnou aktivitu.

Pokud splní všechny aktivity, mohou si vyzvednout odměnu v prvním patře muzea.

Většina aktivit je v prvním patře stadionu, děti se ale dostanou i do prezidentské lóže v druhém patře, nebo naopak do suterénu, kde u chodby vedoucí na trávník je šatna pro doprovod kde je umístěna pohybová aktivita.

Akce pro dospělé

Pro dospělé je určeno zejména tiskové centrum, kde budou probíhat krátké přednášky Univerzity Slavia. Témata přednášek budou slávistické dresy (za účasti V. Petráka), o cyklistických počátcích Slavie nebo o slávistických vlajkách a praporech. V 10:30 začíná celý program Univerzity besedou s Pavlem Řehákem.

Také je možno se zapojit do slávistického kvízu v eToro lounge, odměnou budou ceny od našich partnerů Odboru přátel nebo slávistické předměty.

Doprovodné akce

  • V 11:00 je v přízemí muzea sraz k prohlídce dvou velkoplošných maleb, které Odbor přátel Slavie nechal vyhotovit v koridoru Tribuny Františka Veselého. Jedná se o malbu „Nejkrásnější dres“ a „Bohyně Slavia“.
  • Každou půlhodinu je umožněn vstup do CZC Gaming Showroom za účasti hráčů Slavia eSports. Sraz bude v chodbě u SkyBoxů směrem k jižní tribuně.
  • Na místě bude i stůl s deskovými hrami, které si mohou zahrát děti i dospělí.
  • Ve 12:00 se zájemci mohou vydat na oblíbené Stadium Tour s Václavem Petrákem. Sraz bude v přízemí muzea.

Na místě bude zajištěno občerstvení.

Vstupenky jsou k dispozici na Portálu přátel Slavie v ceně 200,- Kč za osobu. Děti do 6 let mají vstup zdarma (https://bit.ly/slavinka). Vstupenky je také možné zakoupit osobně v den akce u vstupu nebo v oficiálním fanshopu.

Veškerý výtěžek z akce bude věnován k charitativním účelům

Aktuální informace naleznete sociálních sítích Odboru přátel Slavie nebo na webu www.odborpratel.cz.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články