Unikátní slávistický kalendář právě v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Unikátní slávistický kalendář právě v prodeji

Při příležitosti výročí 130 let od založení našeho klubu jsme pro vás připravili unikátní slávistický kalendář na rok 2023. V prodeji od pátku 9. prosince ve fanshopu. Tak krásné Vánoce, slávisti!

Na dvanácti stránkách se v něm prolíná minulost se současností, dávné i nedávné legendy Slavie s aktuálními hvězdami prvního týmu. Spojit nespojitelné. Takový byl ústřední motiv výročního kalendáře.

Při jeho vzniku bylo prohledáno několik set historických fotografií a stejný počet snímků současných tak, aby vznikly funkční montáže.

V měsíci lednu tak můžete prožít radost ze vstřelené branky společně s Janem Lálou, Tomášem Součkem a Janem Bořilem.

V květnu slyšet pokyny, které ze střídačky udílí mistrovští trenéři František Cipro, Karel Jarolím, Jaroslav Šilhavý a Jindřich Trpišovský.

„Jsem ročník narození 1990. Na této koláži jsou obsažené všechny tituly, které Slavia získala během mého života. To jsem si užil, to byla srdcovka. Z pohledu grafika mě velmi těší červenec. Akce působí maximálně věrohodně, centrující Stanislav Tecl a do hlavičky položený Pavel Řehák. Vše pod dohledem Lukáše Masopusta a Miroslava Janů. Věřím, že se fanouškům bude kalendář zamlouvat a poslouží jako krásný vánoční dárek,“ přeje si slávistický grafik Jaroslav Tomek, který kalendář realizoval.

Jak vypadají další měsíce? V září Tomáš Holeš vysouvá do útočné akce vedoucí k ohrožení branky soupeře Františka Veselého, v říjnu zase Lukáš Masopust, David Jurásek, Jakub Hromada, Jiří Grospič, Bohumil Smolík, Ján Luža a Ivo Lubas vystupují z autobusu v Chicagu roku 1967.

Unikátní slávistický kalendář je v prodeji od pátku 9. prosince ve fanshopu a na eshopu proslavisty.cz. Ať se líbí, slávisti! Klidné prožití vánočních svátků. Těšíme se na vás 22. prosince v ochozech Fortuna Areny na posledním utkání UWCL proti Římu.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články