Vánoční HALFTIME. Právě v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vánoční HALFTIME. Právě v prodeji

Co ještě pod stromeček? Pořiďte svým blízkým vánoční číslo slávistického magazínu HALFTIME. V prodeji od pondělí 19. prosince. Tak šťastné a veselé, slávisti! A neváhejte si také obnovit své stávající předplatné, nebo si pořídit nové.

Prosincovým vydáním uzavíráme druhý rok magazínu HALFTIME, kterým se vám snažíme přiblížit náš klub ze všech možných stran. Slavia není jen o dění na trávníku, ale spojuje své příznivce i mimo něj. Právě týmovosti patří čtvrté letošní číslo.

Ukazuje ji dvojice parťáků a tahounů prvního mužstva Stanislav Tecl a Lukáš Masopust. Dva velcí kamarádi, kteří společně prošli kromě Slavie také Jabloncem a Jihlavou, byli hosty exkluzivního dvojrozhovoru. Hovořili o zrodu svého přátelství, náležitostech a obyčejích kabiny, náročném podzimu i svých plánech na dlouhou vánoční přestávku.

V kabině béčka vede k týmovosti mladší spoluhráče zkušený Michal Švec. Defenzivní univerzál zavzpomínal nejen na 27. listopad roku 2003, kdy coby šestnáctiletý bažant na evropské scéně prvně navlékl sešívaný dres. Končit kariéru navzdory přibývajícím letům nehodlá...

V neposlední řadě spojuje pojem týmovost také partnery a fanoušky, kteří s klubem dýchají už řadu let. Vezmeme vás na návštěvu do Rychnova nad Kněžnou, kde se v industriálním areálu bývalé italské textilky tiskne nejen HALFTIME, ale i všechny Poločasy, slávistické kalendáře a ročenky. Své brány vám otevře tiskárna Uniprint.

Na co dalšího se na takřka 100 stránkách prosincového čísla můžete těšit?

Třeba na povídání s basketbalovými megastars Tomášem Satoranským a Ondřejem Balvínem, kteří se oba hrdě hlásí ke slávistické fanouškovské obci.

V rámci putování po domovech Slavie se společně vrátíme do nenáviděného i mistrovského strahovského exilu.

Václav Petrák a Jiří Šveněk vás vezmou za kulisu kutodského řemesla. Jak se v průběhu desetiletí změnila jejich profese a jak narostly požadavky hráčů?

Klubový fotograf Martin Malý zvěčňuje slávisty přes dvacet let. Přečtete si jeho vzpomínku na vůbec první utkání, které pro klub fotil. V hlavní roli Strahov, Blšany a pánové Piták s Hrdličkou. A těšit se samozřejmě můžete na řadu dalších unikátních textů.

V rámci výročí 130 let jsme pro vás sepsali i profil dalšího sportu pod hlavičkou Slavie. Po futsalu a basketbalu dostala prostor házená. Dcera slavného otce Denisa Holeňáková.

Děkujeme za přízeň v roce 2022. Bez nikoho z vás by tohle soukolí nefungovalo. Věříme, že našemu magazínu zachováte přízeň i v roce následujícím a obnovíte své předplatné. Vzhledem ke všeobecnému růstu nákladů jsme byli nuceni přistoupit k mírnému zvýšení cen předplatného i ceny za kusový prodej. Od roku 2023 bude stát jedno číslo HALFTIMU 129 korun, roční předplatné 399 korun za 4 čísla tak vychází výhodněji. DĚKUJEME a přejeme klidné prožití vánočních svátků.


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články