Předplaťte si magazín HALFTIME na rok 2023 | SK Slavia Praha
Více

Předplaťte si magazín HALFTIME na rok 2023

Pořiďte si předplatné našeho klubového magazínu HALFTIME. Stávající předplatitelé mají prodloužení do konce roku za výhodnější cenu.

Dva roky, devět čísel slávistického magazínu HALFTIME. Během čtrnácti měsíců jsme pro vás připravili takřka tisíc stránek o dění ve Slavii. Příběhy hvězd současných, minulých, profily klíčových postav ze zákulisí našeho klubu. Sondy do historie, interní vhledy do denního fungování nejen prvního mužstva. A mnoho dalších zajímavostí doplněných o exkluzivní fotografie.

Na titulních stránkách jsme zvěčnili Petera Olayinku, Nicolae Stancia, Jindřicha Trpišovského nebo Tomáše Holeše, v posledním prosincovém vydání pak nerozlučnou dvojici Stanislav Tecl - Lukáš Masopust.

Děkujeme všem za přízeň v roce 2022! Bez nikoho z vás, věrných čtenářů, by HALFTIME nemohl existovat. Věříme, že našemu magazínu zachováte přízeň i v roce následujícím a obnovíte své předplatné.

Vzhledem ke všeobecnému růstu nákladů jsme byli nuceni přistoupit k mírnému zvýšení cen předplatného i ceny za kusový prodej. Od roku 2023 bude stát jedno číslo HALFTIMU 129 korun, roční předplatné 399 korun za 4 čísla tak vychází výhodněji.

DĚKUJEME všem ještě jednou a věříme, že naši práci podpoříte i v roce následujícím. Za celou redakci vám přejeme klidné prožití vánočních svátků!

Stávajícím předplatitelům magazínu HALFTIME v průběhu středy přišly do mailové schránky informace o předplatném na rok 2023. Součástí newsletteru je i dotazník týkající se zpětné vazby, kde můžete zapřipomínkovat stávající obsahovou skladbu magazínu, navrhnout nové rubriky. Budeme za to moc rádi!

Současně upozorňujeme, že cena předplatného pro současné předplatitele 345 platí jen do konce roku 2022. Od roku 2023 platí cena nová, vyšší. Proto s předplatným neváhejte!



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články