V sobotu od 10:00 Silvestrovské derby | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 10:00 Silvestrovské derby

36. ročník Silvestrovského derby začne v sobotu 31. prosince na umělé trávě v Edenu od 10:00. V přímém přenosu ho odvysílá ČT sport.

Program

V 10:00 zahájí program 19. střetnutí veteránů obou klubů. Slavia si může přičíst už sedmou výhru, soupeř má tři a hned devětkrát zápas skončil remízou. Naposledy v minulém roce, kdy utkání skončilo 5:5.

O hodinu později začne v pořadí už 36. utkání internacionálů, které potrvá do dvanácti hodin. Pokud se slávistům bude dařit, mohou zaznamenat už svou 22. výhru.

Předběžné nominace obou týmu najdete zde.

Vstupenky

Po dvou letech je možné na akci, konající se v Edenu na hřišti s umělou trávou, přijít i osobně. Vstupenky jsou na prodej v síti Ticketportal. Pokud budou vyprodány online, na místě se už prodávat nebudou.

VSTUPENKY

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články