Mládí vpřed! Hovory s hlavním trenérem U19 a šéftrenéry mládeže | SK Slavia Praha
Více

Mládí vpřed! Hovory s hlavním trenérem U19 a šéftrenéry mládeže

Podzimní část sezony 2022/2023 dospěla ke svému konci. Pro klubový web ji zhodnotil hlavní trenér U19 Milan Titěra a šéftrenéři Tomáš Heidenreich, Ondřej Jura a Kryštof Herold. Všichni byli hosty obsáhlých rozhovorů, na které se můžete těšit už brzy.

Podzimní část sezony 2022/2023 zakončila slávistická mládež k 16. prosinci. Pro klubový web tuto část sezony zhodnotil hlavní trenér kategorie U19 Milan Titěra, šéftrenér mládeže a dorostu Tomáš Heidenreich, šéftrenér žákovských kategorií Ondřej Jura a šéftrenér přípravek Kryštof Herold.

Sérii rozhovorů vám přineseme od čtvrtečního večera. Jako první se můžete těšit na rozhovor s hlavním trenérem kategorie U19 Milanem Titěrou, který zhodnotil počínání nejstaršího dorostu v Youth League i jaký vliv mělo utkání s Genkem na další průběh sezony.

V pátek se můžete těšit na rozhovor s šéftrenérem mládeže a dorosteneckých kategorií Tomášem Heidenreichem. „Na postavení týmů v tabulce nekoukáme, klíčový je pro nás individuální rozvoj jednotlivých hráčů,“ říká v rozhovoru pro klubový web. Hovoří také o rozvoji koncepční práce napříč akademií a dodává, že důležitým cílem na jaro je udržení B-týmu ve druhé lize.

Třetím zpovídaným je Ondřej Jura, který odhalí z pozice šéftrenéra žákovských kategorií chod žákovských kategorií v průběhu podzimu. Šéftrenér žáků se rozpovídal především o projektech zasahujících do tréninkových procesů i spokojenosti s trenérskými týmy a zahraničními stážemi.

Jako poslední ze série bude k dispozici rozhovor s šéftrenérem přípravek Kryštofem Heroldem. „Snažíme se čím dál více spolupracovat s partnerskými kluby a spolupráci prohlubovat,“ říká v rozhovoru Herold. Hovoří také o posouvání hráčů napříč kategoriemi a práci trenérů s individualitami.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články