Komentované prohlídky se vstupem do zázemí A-týmu | SK Slavia Praha
Více

Komentované prohlídky se vstupem do zázemí A-týmu

Zažijte prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour trochu jinak! Exkluzivně se podíváme i do prostor, které nejsou součástí tradičního prohlídkového okruhu - do kabiny a zázemí A-týmu SK Slavia Praha.

Prostorami Fortuna Areny vás provede dlouholetý kustod a současný průvodce Slavia Museum Václav Petrák.

Na prohlídku se může přihlásit jen omezený počet zájemců.

Komentované prohlídky se konají ve středu 11. a 18. ledna a ve čtvrtek 12. a 19. ledna. Začátek je vždy v 17 hodin. Na komentovanou skupinovou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit.

Přihlašování odstartovalo v pondělí 9. ledna ve 12:00 hodin.

Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:00 hodin. Sraz je před vstupem do Slavia Museum. Doba trvání prohlídky je přibližně 60 minut.

Termíny

  • Středa 11. ledna v 17:00 hodin - VYPRODÁNO / KAPACITA NAPLNĚNA
  • Čtvrtek 12. ledna v 17:00 hodin - VYPRODÁNO / KAPACITA NAPLNĚNA
  • Středa 18. ledna v 17:00 hodin - VYPRODÁNO / KAPACITA NAPLNĚNA
  • Čtvrtek 19. ledna v 17:00 hodin - VYPRODÁNO / KAPACITA NAPLNĚNA

Jak se na prohlídky přihlásit

  • On-line přes Ticketportal

Na stránkách Ticketportalu je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si vyberou konkrétní termín prohlídky. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření (v tištěné podobě nebo v mobilním telefonu). Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji on-line přes Ticketportal od pondělí 9. ledna od 12:00 zde.

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také majitelé dárkových poukazů na vstup do Slavia Museum a Stadium Tour, které jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie v Edenu. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení a vybraný termín prohlídky. Vaše přihláška se stává platnou až po obdržení potvrzujícího e-mailu. Přihlašování přes e-mail stejně jako on-line předprodej vstupenek je možné od pondělí 9. ledna od 12:00 hodin.

Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek naplněna, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články