Informace pro fanoušky do Pardubic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Pardubic

V článku si přečtěte informace o vstupenkách na první jarní venkovní zápas s Pardubicemi na jejich novém stadionu.

Zápas se hraje v sobotu 4. února od 18:00 v Pardubicích.

Vstupenky

Vstupenky do sektoru hostí byly v prodeji od čtvrtka 12. ledna 2023 od 14:00 online. Vstupenky byly vyprodány během chvíle a sektor je tak beznadějně vyprodán.

Příjezd na stadion

Na utkání vyrazí fanoušci z Prahy společně vlakem. Odjezd je z Prahy v 15:03 a od nádraží v Pardubicích bude pochod pěšky ke stadionu, na přibližnou trasu pochodu se můžete podívat níže.

Vstup do sektoru hostí

Sektor pro fanoušky hostů je umístěn na jižní tribuně, sektory D1 a D2 s přístupem (odchodem) z (na) parkoviště u ENTERIA Arény (od ulice U Stadionu – viz příloha-plánek). Na tomto vstupu určeném pro fans hostů nebude v provozu pokladna, jelikož je sektor plně vyprodaný.

Sektor pro hostující fanoušky bude otevřen 90 min. před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly u vstupu

Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou zde prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem, který je umístěn na všech vstupech (plné znění viz. NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD). Dále pak budou prováděny namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto příchod na stadion s dostatečnou časovou rezervou. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Sektor je vybaven 2 velkoplošnými vraty, které slouží jako únikové východy a v případě potřeby jako vstupy pro zásah pořadatelské služby, případně policie. V sektoru je stánek s občerstvením a dostatečný počet toalet pro muže i ženy. Sektor D1 a D2 je monitorován kamerovým systémem.

Kontaktní osoba pro fanoušky

Na zápase budou před i v sektoru přítomni klubový SLO a stevardi, v případě potřeby se na ně neváhejte obrátit.

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články