Mladíci se zapojili do příprav jiných klubů | SK Slavia Praha
Více

Mladíci se zapojili do příprav jiných klubů

Po startu zimní přípravy B-týmu dochází také k pohybům v dalších kádrech. Kde budeme moci sledovat mladíky v jarní části sezony?

Slávistický B-tým má za sebou první přípravný duel, ve kterém slávisté v sobotu 14. ledna na umělé trávě na Xaverově porazili rezervu Jablonce 3:2. S přicházejícím týdnem dochází také k pohybům v kádru.

Dvacetiletý brankář Jan Sirotník se začal připravovat s druholigovým Varnsdorfem. Kluby finalizují jeho půlroční hostování bez opce.

Osmnáctiletý krajní obránce David Beránek míří na hostování do Vlašimi. Ve středočeském klubu pak bude kromě Davida Beránka i nadále působit brankář Matyáš Vágner, záložník Tomáš Rigo a útočníci Adam Toula, Filip Šimeček a Filip Horský.

Slávisté František Matys a Antonín Kinský budou nadále pokračovat v hostování v druholigovém Vyškovu. Vyškov bojuje o čelní příčky druhé ligy, navíc se moravskému celku podařilo postoupit do čtvrtfinále domácího poháru. V hostování bude pokračovat také Jakub Zeronik, který stejně jako na podzim bude hrát v Příbrami. Řecký středopolař Michail Voriazidis zahájil přípravu v druholigovém Táborsku, finální podoba jeho působení se finalizuje.

Denis Halinský aktuálně v Portugalsku absolvuje své první soustředění s A-týmem. O jeho budoucnosti se rozhodne po návratu z jihu Evropy.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články