Pět gólů a výhra modrého týmu | SK Slavia Praha
Více

Pět gólů a výhra modrého týmu

Na závěr portugalského soustředění svedli slávisté tradiční souboj mezi sebou. V nedělním utkání hraném na 2x45 minut byl úspěšnější modrý tým, který zvítězil 3:2.

Skóre zápasu otevřeli červenobílí, Peter Olayinka se po přihrávce Václava Jurečky prosadil krásnou střelou do vzdálenější šibenice branky Aleše Mandouse. Do poločasu modří srovnali zásluhou proměněné penalty Stanislava Tecla, pokutový kop nařídili pozvaní portugalští sudí za šlapák.

Po přestávce modrý tým otočil skóre na svou stranu dvěma rychlými trefami. Micka van Burena vybídl ke skórovaní Stanislav Tecl, autor devíti podzimních branek pak svým druhým gólem v utkání zvýšil na 3:1. Na šikovné přehození Ondřej Kolář nedosáhl, asistenci si připsal díky dlouhému pasu Ondřej Kričfaluši.

Na rozdíl jedné branky dotáhl červenobílé po chybě Ibrahima Traorého Václav Jurečka, který v úplném závěru mohl z pokutového kopu i srovnat. Jeho střela ale skončila na tyči, modří tak vyhráli 3:2.

MODRÝ TÝM - ČERVENOBÍLÝ TÝM 3:2 (1:1)

Branky: 2x Tecl, Van Buren - Olayinka, Jurečka

V pondělí se slávisté letecky přesunou zpět do Prahy a v neděli v prvním jarním duelu přivítají v Edenu Jablonec. Výkop zápasu je naplánován na 15:00.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články