AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Budějovic

V neděli 5. března pojede Slavia na venkovní zápas do Českých Budějovic. Přečtěte si informace k výjezdu pro fanoušky.

Přečtěte si informace k utkání v Českých Budějovicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace.

Vstupenky na zápas

Vstupenky jsou v prodeji online zde a to do sektoru hostí (sektory A a B, bez umístění) a do sektoru vedle sektoru hostí (sektor C, s možností výběru místa). Část vstupenek měla k dispozici i Tribuna Sever, ovšem svou kapacitu vyprodali. Pokud se vstupenky nevyprodají, budou v prodeji i na místě.

Jedete-li na výjezd

  • Vlakem

Tribuna Sever se chystá na výjezd vlakem přímo z Prahy do Českých Budějovic. Sraz před odjezdem bude u stadionu před TS Storem v neděli ve 13:15, vlakem se pojede ze zastávky Praha - Eden, kde je potřeba být nejpozději ve 13:50! Po konci zápaus se pojede zpět vlakem R 700 Vltava ve 20:09, v zastávce Praha - Eden by vlak měl přijet 22:05 a pokračovat bude do Vršovic a na Hlavní nádraží.

  • Autem

Adresa stadionu je Střelecký ostrov 3, 370 21 České Budějovice. Pokud se na zápas chystáte autem, můžete auto zaparkovat buďto přímo u sektoru hostí, nebo u prodejen Lidlu a Billy. Parkoviště naleznete na mapě níže.

Pochod

Pochod povede z nádraží jakmile dorazí vlak (cca 15:50) a povede přímo na stadion.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie bude připraven sektor hostí, který má samostatný vstup (viz náhled níže) a sektor vedle sektoru hostí. Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 16:00, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Úklid v sektoru

V Teplicích po zápase měl úklid sektoru velký ohlas a mnoho z vás se dobrovolně zapojilo do pomoci s úklidem. V Českých Budějovicích zkusíme jít pořádku naproti a do sektoru rozmístíme červené a bílé odpadkové pytle. Vhazujte prosím odpad primárně do připravených pytlů, usnadníte tak úklid fanouškům, kteří se opět mohou zapojit dobrovolně po zápase. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách. Děkujeme!

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Během zápasu přímo sektoru hostí budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Po skončení utkání

Po konci zápasu budeme čekat na pokyn pořadatele a policie pro opuštění stadionu, nemělo by to trvat více než 15 minut (v závislosti na okolnostech).

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články