HALFTIME číslo 10 na utkání s Plzní | SK Slavia Praha
Více

HALFTIME číslo 10 na utkání s Plzní

Jubilejní desáté číslo slávistického magazínu HALFTIME si budete moci pořídit i v sobotu na utkání proti Viktorii Plzeň. Navíc za zvýhodněnou cenu.

Březnový HALFTIME bude ke koupi v koridorech u stánků naproti vstupům č. 2 a 4. Cena bude 120 korun, platba u stánků je možná pouze v hotovosti.

Na co se v desátém vydání můžete těšit? Dočtete se o historické genezi čísla 10 ve Slavii. Komu ze slávistů seděla desítka nejvíc? A kdo ji měl na dresu jako vůbec první?

Zavzpomínáte na slavné pokutové kopy, desítky. HALFTIME pro vás vybral ty úspěšně proměněné, stejně jako ty, kdy míč síť nerozvlnil.

Těšit se můžete na řadu dalších exkluzivních materiálů. Jakub Hromada v upřímné zpovědi rozebere na prvočísla uplynulé měsíce, během nichž byl opěvovaným hrdinou 304. derby i hráčem, u kterého se nabízelo vyslat jej na hostování. Zubil se do objektivu při podepisování nové smlouvy i se rozpačitě usmíval, když spoluhráči v kabině diskutovali evropské bitvy, ke kterým nebyl přizván, protože se zase nevešel na soupisku.

Zjistíte, co se dělo na soustředění v Algarve, když zrovna neprobíhaly tréninkové fáze a přípravné duely, i co se poslouchá v kabině elitních týmů SKS.

Čekají na vás rozsáhlá povídání s Olivií Lukášovou, nejlepší českou brankářkou současnosti, legendárním skautem a trenérem mládeže Jiřím Šustou či unikátní dvojrozhovor s otcem a synem Málkovými, legendou a budoucností hokejové Slavie

V magazínu naleznete poprvé i velký dvoustranný plakát velikosti A2!

Ať se vám nový HALFTIME líbí, slávisti! Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články