B-tým v neděli od 10:15 proti Opavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 proti Opavě

Slávistický B-tým se v neděli v rámci 20. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY představí na domácí půdě proti Opavě. Utkání začíná v 10:15.

Reprezentační přestávka končí také slávistickému béčku. V neděli 2. dubna slávistický B-tým vyzve na Xaverově od 10:15 Opavu.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slezané se aktuálně nachází na třináctém místě tabulky s jednadvaceti body. Na jaře se svěřencům trenéra Petera Hlinky nepodařilo zvítězit, ze tří jarních zápasů opavští vybojovali dva body za remízu s rezervou Sigmy Olomouc a Vyškovem. Poslední zápas před reprezentační přestávkou Opava prohrála s Vlašimí 0:1.

Slávistický B-tým na jaře získal tři body – za výhru s Třincem. V posledním utkání před reprezentační přestávkou ovšem svěřenci trenéra Marka Jarolíma nestačili na pražskou a podlehli jí na Julisce 4:1. „Připadám si trochu jako ve zlém snu, byl to pro nás asi nehorší zápas, který jsme společně odehráli, navíc okořeněný porážkou. Říkám si, že to skoro ani není možné, tentokrát nám nevyšlo skoro nic. Bylo to od nás velice slabé. Byl to pro nás hodně těžký zápas, všichni jsme si ho vyžrali,“ komentoval prohru na Julisce hlavní trenér Marek Jarolím.

Sešívaným aktuálně náleží šestnáctá příčka tabulky s devatenácti body, případná výhra by tak mohla slávisty odrazit od dna tabulky F:NL. Tak přijďte mladé slávisty podpořit!

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články