MATCHDAY proti Bohemians. Jsme ve finále! | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY proti Bohemians. Jsme ve finále!

Středeční infarktové drama s Bohemians v pohárovém semifinále? Pádný důvod věnovat formát MATCHDAY poprvé i duelu slávistů v MOL Cupu. Prožijte neskutečný večer v Edenu ještě jednou.

Tohle vršovické derby prostě stálo za to!

Těšit se můžete na neskutečnou euforii, kterou ve Fortuna Areně, kam zavítalo 16 087 fanoušků, rozpoutala vyrovnávací branka Ondřeje Lingra na 2:2 pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Vezmeme vás na poradu sešívaných před startem prodloužení, jaké pokyny udílel svým svěřencům Jindřich Trpišovský?

O své pocity se podělí Václav Jurečka, autor vítězné trefy ze 110. minuty, který v minulé sezoně se Slováckem MOL Cup ovládl a moc rád by trofej obhájil. A rovněž Christos Zafeiris, který se na "úkor" Petra Ševčíka chopil exekuce rohového kopu, ze kterého vzešla Lingrova gólová hlavička.

Tribuna Sever poprvé vyvolávala jména asistenta hlavního trenéra. Co to udělalo s dojatým Zdeňkem Houšteckým? Poví vám to. A rovněž si připomeneme slavnostní výkop, který obstarala velká fanynka Slavie Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampionka o víkendu dotáhla spanilou jízdu prestižním turnajem v Miami a získala svůj jubilejní třicátý titul na okruhu WTA v kariéře.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články