MATCHDAY. Za oponu remízy s Hradcem | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za oponu remízy s Hradcem

43 z možných 45 bodů. Slávisté proti Hradci Králové neudrželi letošní stoprocentní domácí ligovou bilanci, duel skončil smírem 1:1. Nový MATCHDAY vás vezme za kulisy posledního kola FORTUNA:LIGY.

Co v novém dílu uvidíte?

Jak duel, ve kterém obě branky padly v úvodních dvaceti minutách, hodnotili uzdravený David Jurásek a Christos Zafeiris? Jak se těší na start nadstavby a co říkají na druhé místo po základní části?

Opět si vychutnáte unikátní atmosféru plného Edenu, zápasu přihlíželo 16 737 skvělých fanoušků, a také uslyšíte třetí píseň z projektu "Slávistická hudebka". Portless, díky za ni!

Vezmeme vás také do fanzóny k novým foodtruckům, kde jsme zpovídali příznivce Slavie mířící na utkání.

To vše uvidíte v novém dílu formátu MATCHDAY.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články