Ženské derby ve Fortuna Areně a oslava titulu | SK Slavia Praha
Více

Ženské derby ve Fortuna Areně a oslava titulu

Slávistky, čerstvé ligové šampionky, čeká v nadstavbové části ligy domácí derby. Prestižní zápas se Spartou odehrají v neděli 14. 5. od 12:30 přímo ve Fortuna Areně! Přijďte našim fotbalistkám pogratulovat k obhajobě mistrovského titulu!

Permanentkáři a fanoušci s lístkem na zápas s Bohemians mají vstup na utkání zdarma. Lístky pro ostatní fanoušky za 100 korun jsou v prodeji od 9. května.

Utkání 5. kola nadstavbové části ženské fotbalové ligy má výkop v neděli 14. května od 12:30 ve Fortuna Areně.

Užijte si dva nejlepší ženské týmy České republiky na domácím stadionu a přijďte vytvořit hráčkám skvělou atmosféru během zápasu a užít si společné pozápasové oslavy titulu a převzetí poháru pro ligové šampionky!

Vstupenky

  • Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma, stačí projít přes turnikety s permanentkou. Na utkání platí volné obsazování míst ve vyhrazených sektorech Tribuny Františka Veselého, takže každý si může vybrat volné místo dle svého uvážení.
  • Děti do 15 let mají vstup zdarma bez nutnosti prokazovat se vstupenkou
  • Ostatní fanoušci si mohou koupit vstupenku za jednotnou cenu 100 korun bez možnosti uplatnění dalších slev
  • Lístky jsou v online prodeji na webu Ticketportalu od 9. 5. 14:00 a v den utkání se prodávají i na pokladnách u vstupu č. 2 od 10 do 13 hodin
  • Se vstupenkou z nedělního nadstavbového utkání proti Bohemians je vstup na derby žen zdarma

Vstup na stadion

  • Brány Fortuna Areny se fanouškům otevřou v 11:00, tedy hodinu a půl před výkopem
  • Přístup na zápas bude přes vstup č. 2
  • Na derby bude otevřena Tribuna Františka Veselého, pro fanoušky Slavie budou k dispozici sektory 112, 113, 114, 116 a 117
  • Na zápase budou fanouškům k dispozici stánky s občerstvením

Organizované skupiny

Na utkání zveme i organizované skupiny dětí ve věku od 5 do 15 let, které musí dorazit na stadion v doprovodu dospělé osoby. Zároveň ale platí pravidlo, že 1 dospělá osoba k sobě musí mít minimálně 4 děti, maximálně pak 15. Pro získání vstupenek napište na email vstupenka.zeny@slavia.cz do 10. 5.


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články