Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou! | SK Slavia Praha
Více

Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou!

Vydejte se na prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour v doprovodu legend Slavie. Komentované prohlídky se konají ve čtvrtek 11. května, ve středu 17. května, ve čtvrtek 18. května a v úterý 23. května.

Začátek vždy v 17 hodin.

Na komentovanou skupinovou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit. Přihlašování na prohlídky začalo v pátek 5. května.

Prostorami stadionu provede návštěvníky bývalý dlouholetý kustod Slavie a současný průvodce Slavia Museum Václav Petrák společně s legendami Slavie.

Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:00. Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců. Doba trvání prohlídky je přibližně 60 minut.

Termíny

  • Čtvrtek 11. května v 17:00 - AKCE UŽ PROBĚHLA
  • Průvodci Václav Petrák a Jan Suchopárek - AKCE UŽ PROBĚHLA
  • Středa 17. května v 17:00 - AKCE UŽ PROBĚHLA
  • Průvodci Václav Petrák a Vladimír Šmicer - AKCE UŽ PROBĚHLA
  • Čtvrtek 18. května v 17:00
  • Průvodce Václav Petrák a Pavel Řehák
  • Úterý 23. května v 17:00 - VYPRODÁNO (PŘIHLAŠOVÁNÍ UKONČENO)
  • Průvodce Václav Petrák a Ivo Knoflíček - VYPRODÁNO (PŘIHLAŠOVÁNÍ UKONČENO)

Jak se na prohlídky přihlásit

  • On-line přes Ticketportal

Na stránkách ticketportal.cz je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si vyberou konkrétní termín prohlídky. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji on-line od pátku 5. května na stránkách ticketportal.cz zde.

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také majitelé dárkových poukazů na vstup do Slavia Museum a Stadium Tour, které jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie v Edenu. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení a vybraný termín prohlídky. Vaše přihláška se stává platnou až po obdržení potvrzujícího e-mailu. Přihlašování přes e-mail stejně jako on-line předprodej vstupenek je možné od pátku 5. května. Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek naplněna, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Změny v programu prohlídek jsou vyhrazeny! Upozorňujeme, že z mimořádných zdravotních nebo rodinných důvodů může dojít ke změnám v obsazení legend na jednotlivých prohlídkách. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na viděnou!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články