MATCHDAY z finále MOL Cupu. Praha je naše! | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z finále MOL Cupu. Praha je naše!

Slávisté ve středu získali domácí pohár. Na Letné v rámci 306. derby zvítězili 2:0. Vládli na hřišti, vládli v ochozech. Prožijte nezapomenutelný večer znovu prostřednictvím formátu MATCHDAY. Stojí to za to!

Na co se v rekordně dlouhé stopáži můžete těšit?

Na historicky největší pochod slávistických fanoušků, z Náměstí Republiky jich rázovalo na Letnou kolem tří tisíc. Sešívanou invazí nás provedl Lukáš „Strašák“ Vala, přímý účastník.

Uslyšíte motivační řeč Jindřicha Trpišovského před utkáním, uvidíte, jak to vypadalo v kabině po bezbrankové první půli. Zvou se pokocháte pěti krásnými choreografiemi, které slávističtí fanoušci pod taktovkou Tribuny Sever na utkání připravili.

Znovu prožijete euforii z obou vstřelených branek. O bezprostřední dojmy se podělí autor výstavní vítězné trefy David Douděra.

Do kamery po konci finále promlouvali samozřejmě i další.

Lukáš Provod, který poslední pohárový triumf prožil v Plzni o berlích, teď se konečně dočkal na hřišti. Václav Jurečka, který jako jediný z týmu dokázal trofej obhájit.
Hlavní trenér i jeho asistenti, kteří čtvrtou účast se Slavií ve finále proměnili ve čtvrtý triumf.
Mick van Buren, který zažil slastný pocit z pohárového vítězství ve Slavii už počtvrté, stejně jako brankář Ondřej Kolář.
Stanislav Tecl zase zaokrouhlil počet svých získaných trofejí v kariéře na deset.

Hovořili jsme i s rodiči Christose Zafeirise a Micka van Burena.

Vezmeme vás na děkovačku i do kabiny na pozápasové oslavy. Byla to jízda, Matěj Jurásek může vyprávět!

Tento MATCHDAY si prostě nesmíte nechat ujít, slávisti. Ať se líbí a těšíme se na vás v neděli na startu nadstavby.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články