AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY

V sobotu 13. května odehrajeme derby se Spartou na Letné. Veškeré lístky klub rozdělil mezi fanouškovské organizace, v článku si přečtěte informace k zápasu.

Derby se Spartou se hraje v rámci 2. kola nadstavby FORTUNA:LIGY v sobotu 13. května od 18 hodin v epet aréně. Slavia celkově obdržela necelou tisícovku vstupenek do sektorů F1, F2, F20 a F21. Cena lístku je 490 korun.

Všechny vstupenky byly rozděleny mezi fanouškovské organizace Odbor přátel, Tribunu Sever a Fanklub, které si je distribuovali mezi své členy.

Lístky nebudou v prodeji na pokladnách ani v online prodeji.

Pochod

Pochod tentokrát vyrazí v 16:00 od Rudolfina směr Čechův most a Letenský tunel. Tribuna Sever vyhlásila na pochod i do sektoru VŠICHNI V ČERNÉM!

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup F, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru F20/F21 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu F - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16:30.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že je zakázáno vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád epet arény.



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články