Řehák věří v diváckou podporu | SK Slavia Praha
Více

Řehák věří v diváckou podporu

Pavel Řehák je kovaný slávista, o tom není pochyb. V sešívaném dresu léta hrál a nyní ve Slavii působí jako vedoucí mužstva. S rolí se už sžil, i když mu občas ještě noha vylétne: „Na lavičce někdy tiky mám, ale postupem času si všímám i jiných věcí. Pozoruji víc herní projev, všímám si nedostatků.“

Bývalý slávistický záložník doufá, že zítra bude na lavičce slavit postup. „Hráči musí na soupeře od začátku ‘lehnout’ a v úvodu dát branku, aby bylo co nejdřív rozhodnuto. Nerad bych se pletl, ale jsem přesvědčen, že postoupíme. Jednou tu střeleckou smůlu prolomit musíme,“ říká Řehák, který věří v pomoc fanoušků: „Máme za sebou neúspěšnou sérii, snad na nás nezanevřou. Kdyby si na Strahov našlo cestu alespoň pět šest tisíc fandů, tak by to bylo super. Budeme je zítra potřebovat.“

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články