Informace pro fanoušky do Olomouce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Olomouce

Ve 4. kole nadstavbové části Fortuna Ligy čeká slávisty výjezd na Hanou. Zápas se hraje v úterý 23. května od 19:00 a vstupenky jsou v prodeji v akci od 50 Kč. Přečtěte si bližší informace v článku.

Vstupenky na zápas

Sigma Olomouc si na zápas připravila speciální zvýhodněné vstupné, které se vztahuje i na hostující fanoušky. Vstupenka na utkání do sektoru hostů stojí 100 Kč na krytou a 50 Kč na nekrytou a akce platí do pondělní půlnoci, následně budou vstupenky zdraženy. Prodej probíhá online na webu Ticketportal. Kupujte vstupenky do sektoru O. Pokud se vstupenky nevyprodají, budou v prodeji i na místě za vyšší cenu.

Výjezd fanoušků

Fanoušci se na Hanou chystají autobusem, hlásit se do něj můžete v TS Storu. Další informace zde. Pojede se z Edenu a čas odjezdu bude ještě upřesněn.

Parkování

Nejblíže u sektoru hostů je možné zaparkovat na parkovištích Rošického, U sportovní haly a Lidlu, případně pak na parkovištích Ladová anebo u Billy. Upozorňujeme, že o utkání bude velký zájem a před zápasem budou parkoviště obsazená – dorazte co nejdříve! Po obsazení parkovišť je možné parkovat v přilehlých ulicích.

Vstup na stadion

Sektor hostů se nachází na východní tribuně v sektoru O. Přístup je z ulice Na Střelnici. Při vstupu proběhne bezpečnostní prohlídka. Upozorňujeme, že osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Vstup do sektoru bude otevřen od 17:30. V sektoru budou přítomni členové slávistické pořadatelské služby.

Po skončení utkání

Po konci zápasu budeme čekat na pokyn pořadatele a policie pro opuštění stadionu, nemělo by to trvat více než 15 minut (v závislosti na okolnostech). I na tomto zápase bude probíhat úklid sektoru slávistickými fanoušky. Pokud byste se chtěli k úklidu dobrovolně přidat, tak vám rádi poskytneme náčiní na úklid. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články