Mistrovský MATCHDAY. Ženy oslavily titul v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Mistrovský MATCHDAY. Ženy oslavily titul v Edenu

Slávistky si zahrály první ligový zápas v Edenu a po vítězném derby zvedly nad hlavu pohár pro mistryně ligy. Při této příležitosti vydáváme první ženský MATCHDAY.

Před zápasem nakoukneme na SlaviaFest, kde se podepisovali Lukáš Masopust, Petr Hronek a David Jurásek. Nechyběl bohatý doprovodný program, kromě tradičního výběru slaných i sladkých pochoutek si fanoušci mohli vyzkoušet Teqball, zajezdit si ve virtuální Formuli nebo vyzvat na zápas hráče Slavia esports.

V samotném utkání dominovaly slávistky, 1 644 diváků si užilo pohodlnou výhru 2:0, kterou trefily Diana Bartovičová z pokutového kopu a Michaela Khýrová. To nejdůležitější se ale dělo až po zápase, přišel na řadu slavnostní ceremoniál pro čerstvé šampionky.

Podíváme se na oslavy přímo po zápase, na hřišti i v kabině. Pohár zvedla nad hlavu kapitánka Diana Bartovičová společně s dlouholetou parťačkou ze středu obrany Simonou Necidovou. Oslavu plnou konfet a šampaňského vám nabídneme i z unikátní perspektivy, slávistky při jásání obletoval dron. A neochudíme vás ani o divoké oslavy přímo v kabině.

Své dojmy ze zápasu i oslav prozradily Diana Bartovičová, Gabriela Šlajsová, nejlepší střelkyně Tereza Kožárová, stoperka Simona Necidová, brankářka Olivie Lukášová nebo legendární Poly Rinnerová s Blankou Pěničkovou. Spokojený trenér Karel Piták zhodnotil svůj první titul v Edenu.

Slávisti, užijte si první ženský MATCHDAY!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články