Hráči na hostování: Dva góly Fily a čisté konto pro Kinského | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dva góly Fily a čisté konto pro Kinského

Jak se v uplynulém dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): V domácí odvetě s Českými Budějovicemi odehrál téměř celé utkání, ve kterém předvedl ve středu zálohy dominantní výkon a pomohl Slovanu k jasné výhře 4:0.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Do duelu s Jihočechy naskočil na závěrečné minuty, ve kterých pomohl udržet jasné vedení modrobílých.

Michal Beran (Bohemians 1905): Mladý záložník nastoupil po dvouzápasové pauze, na hřiště se v utkání proti Slovácku dostal v 67. minutě. Na hřiště přinesl aktivitu a kombinační zdatnost, gól ale klokani nevstřelili a s Moravany remizovali 0:0.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): Na hřišti Jablonce odehrál přes sedmdesát minut, na levém křídle tradičně hýřil aktivitou a do vápna vyslal několik nebezpečných centrů, do statistik se ale tentokrát nezapsal. Baník nakonec ze Severu Čech odjel z bodem za remízu 1:1

Daniel Fila (FK Teplice): Proti Zlínu odehrál talentovaný útočník svůj nejpovedenější zápas celé sezony, dvěma brankami rozhodl o důležitém vítězství 2:1 nad posledním Zlínem. V 18. minutě nejprve do odkryté sítě usměrnil centr Urbance z levé strany, deset minut před koncem utkání pak tělem usměrnil do sítě prudkou ránu Jukla.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Mladý stoper nechyběl v zápase se Zbrojovkou v základní sestavě a skvělým výkonem pomohl hostům k velmi důležitému vítězství 2:0. Domácí po faulech Jeřábka a Nity sice kopali dvě penalty, Řezníček ale ani jednu neproměnil a defenziva Pardubic si tak připsala čisté konto.

Marek Icha (FK Pardubice): I druhá slávistická stálice sestavy Východočechů nastoupila v moravské metropoli v úvodní jedenáctce a aktivním výkonem přispěla k potřebné výhře.

Bundesliga (Rakousko):

Maksym Telovjerov (LASK Linec): Do duelu proti silnému Salzburgu naskočil na začátku druhé půle, nedokázal ale zabránit těsné porážce 0:1.

Moses Usor (LASK Linec): Utkání proti lídrovi tabulky pro něj začalo v 70. minutě, kdy na trávníku nahradil Nakamuru. Zvrátit nepříznivý vývoj utkání se mu ale nepovedlo a Linec těsně padl.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jakub Zeronik (FK Příbram): V duelu proti Opavě strávil na hřišti téměř celé utkání. Gólově se sice tentokrát neprosadil, mrzet ho to ale nemuselo, po gólech El Sheikha a Wágnera totiž domácí pohodlně vyhráli a i nadále stíhají čelo tabulky.

Antonín Kinský (MFK Vyškov): Nadějný gólman dokázal na hřišti silné Vlašimi po delší době udržet čisté konto a pomohl tak Moravanům k cenné výhře 1:0, která je stále drží ve hře o postup.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): V duelu s Vyškovem odehrál celý zápas, gólově se ale neprosadil a neodvrátil těsnou porážku.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): I slovenský záložník do duelu s Moravany nastoupil v základu, ani jeho ofenzivní kvality však Středočechům k výhře nepomohly.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Mladý obránce měl v utkání s Vyškovem hodně práce, hostům dovolil skórovat jen jednou, ani to ale na body nakonec nestačilo.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): V duelu s druhým týmem tabulky si zachytal, zlikvidoval hned několik velkých šancí soupeře, i tak se ale Vlašim musí smířit s druhou porážkou v řadě.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články