B-tým v neděli od 17:00 v Karviné | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 17:00 v Karviné

Na slávisty čeká v neděli 28. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém se střetnou s Karvinou. Utkání je na programu od 17:00 v Karviné na Městském stadionu.

V neděli 21. května slávistický B-tým změří síly v rámci 28. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Karvinou. Utkání proti Karviné je na programu v neděli 21. května od 17:00 na Městském stadionu v Karviné. Přímým přenosem můžete zápas sledovat na Sporttotal.cz.

MFK Karviná je aktuálně lídrem tabulky F:NL s čtyřiceti devíti body a náskokem čtyř bodů na druhý Vyškov. Karvinští mají za sebou dvě výhry v řadě, 5:0 nad Prostějovem a 3:0 nad pražskou Duklou.

Slávistický B-tým v minulém kole porazil Jihlavu vysoko 7:2 a posunul se tak na nesestupové příčky v tabulce. Slávisté mají aktuálně na svém kontě dvacet devět bodů a mají tak dvoubodový náskok na poslední Třinec a předposlední Opavu. Výhru nad Jihlavou řídil čtyřgólový Štěpán Beran, který tak vsítil už svou desátou branku v sezoně a náleží mu tak dělené šesté místo v tabulce střelců FORTUNA:NÁDORDNÍ LIGY. „Vrací se mu jeho píle a jeho přístup k fotbalu. Je na sebe hodně náročný. Stejně to je u Kuby Kopáčka, oba mají skvělé mentální nastavení. Jsou to hezké příběhy, mají k fotbalu stoprocentní přístup a fotbal milují, dávají do toho celé srdce. Takovým hráčům se to pak vrátí, tentokrát za to byli odměněni skvělým zápasem. Jsme za ně moc rádi. Jen tak dále,“ chválil výkon devatenáctiletého záložníka hlavní trenér rezervy Marek Jarolím.

Vstupenky na utkání můžete zakoupit zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články