Hovorka, Eden. HALFTIME. Nově i ONLINE | SK Slavia Praha
Více

Hovorka, Eden. HALFTIME. Nově i ONLINE

Slávisti, nové číslo klubového magazínu HALFTIME je tady. Předplatitelé na portálu send.cz už by jej měli mít ve schránce, stejně tak je nové vydání k dostání ve fanshopu a na proslavisty.cz. A nově také online!

Chceme jít s dobou a reflektovat přání slávistů mimo Českou republiku, proto máme pro vás novinku. Možnost přečíst si HALFTIME ONLINE skrz digiport.cz a jejich aplikaci MEDIATÉKA. Aktuální číslo s Davidem Hovorkou na titulní straně stojí 89 korun, roční předplatné čítající čtyři vydání pak 333 Kč. Jako bonus získáte i přístup ke kompletnímu archivu předchozích vydání.

Na co se v druhém letošním vydání, jedenáctém celkově, které se v exkluzivním předprodeji prodávalo poprvé v sobotu na posledním utkání sezony, můžete těšit?

Je o našem domovu, Edenu. V květnu uplynulo 15 let, co se prvně otevřely jeho brány, co Vladimír Šmicer poprvé rozvlnil síť. Čeká na vás exkluzivní dvojrozhovor s dvojicí hráčů Oxfordu, kteří byli součástí zahajovacího exhibičního duelu. „Životní zážitek,“ shodli se oba Angličané. Přeneseme vás do kůže osoby, která měla při stavbě Edenu největší pravomoci. Dotyčným byl stavbyvedoucí Čestmír Brožek.

Je o odvaze. David Hovorka ji ukázal, když před námi předčítal ze svého deníku. Poprvé v lesích nedaleko Velkých Popovic nahlas vyřkl nechtěné myšlenky profesionálního fotbalisty. Kluk, který do fotbalu dal úplně všechno, na dvanácti stránkách vypráví o škatulkování, smutku, tlaku, který na sebe sám vytvářel. O zásadním rozhodnutí, že je potřeba pověsit kopačky na hřebík. Ve 29 letech. Pro někoho strašně brzo, pro Hovorku v pravý čas.

Je o vášni. Zosobňují ji tři trenéři z Ostrova blízko Karlových Varů, kteří 150 kilometrů od svého domova společně cepují červenobílé naděje. Slovy klasika: Všechny cesty vedou do Edenu! A vášeň a touha po perfekcionismu je charakteristickým rysem i klubového fyzioterapeuta Ludvíka Maiera. Jako se posouvá fotbal, musí pádit vpřed i jeho medical tým, péče o slávisty.

Se sedmiletým Samem se podíváte na místa, kde se plní červenobílá přání. Přijměte naše pozvání Za hranice hřiště.

A v neposlední řadě je o vás, fanoušcích, kteří jste ovládli území největšího rivala, byli dne 3. dubna členy Sešívané invaze. Vítězství v domácím poháru proběhlo jak na hřišti, tak v ochozech letenského stadionu. DÍKY ZA TO!

A je především pro vás, snad se vám nový HALFTIME bude líbit. Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články