Fotbal i program světového formátu. Eden oslaví 15 let | SK Slavia Praha
Více

Fotbal i program světového formátu. Eden oslaví 15 let

Finále prestižního mezinárodního turnaje nejlepších mládežnických akademií, premiérové derby kategorie U15 na hlavním stadionu, koncertní show známého rapera Majka Spirita, i nahlédnutí do míst, kde se na zápasy připravují hráči našeho A-týmu. To vše a mnohem víc vás čeká na akci Eden žije! Přijďte společně s námi příští sobotu oslavit 15 let našeho domova. Vstupné? Zdarma!

Co vás v sobotu 10. června v Edenu čeká? Podívejte se na hlavní lákadla.

Finále Al Abtal Cupu 2023

Real Madrid, Valencie a Pavel Nedvěd v Edenu? Samozřejmě. Mládežnické výběry „bílého baletu“ a „netopýrů“ se totiž utkají ve finále třetího ročníku Al Abtal Cupu 2023. Trofej pro vítěze prestižního mezinárodního turnaje přátelských zápasů největších fotbalových talentů předá držitel Zlatého míče a speciální host oslav patnáctých narozenin Edenu Pavel Nedvěd.

První mládežnické derby na hlavním stadionu

Mezinárodní finále od 16:00, derby o titul od 12:15. Fotbalový program před samotným finálovým zápasem totiž obstará derby Slavie U15 proti Spartě. Našim mládežníkům zbývá odehrát dvě utkání a na čele tabulky mají pětibodový náskok. Tak co, oslavíme s nimi titul?

Tři fanzóny pro děti, teenagery a dospělé

Pivovar Bašta, Prague Jerk Station nebo Bistro u Kačenky? Známé tváře našeho komunitního foodfestivalu. K nim se přidají i stánky s grilovanými žebry, tacos, burgery a spoustu dalších dobrot. Připravili jsme pro vás také příjemné posezení. Kromě tradiční fanzóny se přidá i Dětská fanzóna, Slavia Sport fanzóna, ve které nebude chybět ani skákací hrad od společnosti Raiffeisenbank, Gaming i Drift zóna. Prostě dobré jídlo, pití, sport, show a zábava.

Prohlídka kabiny A-týmu

Poprvé v historii otevřeme fanouškům možnost se přijít podívat do kompletního zázemí našeho A-týmu. Vstup na prohlídku bude přes přízemí Slavia Musea od 12:00 do 14:00.

Soutěž o trávník z Edenu

Chtěli byste mít doma kousek z našeho domácího hřiště? Po utkání vylosujeme padesát fanoušků, které pozveme na plochu a předáme jim kousek slávistického pažitu. Ostatní prosíme, aby si trávník nebrali, při neodborné manipulaci může dojít k poškození podloží.

Slosování o atraktivní ceny

Všichni, kteří přijdou, se mohou zúčastnit soutěže o atraktivní ceny od klubu a jeho partnerů. Hlavní cenou je letecký zájezd na venkovní zápas předkola Evropské ligy pro dvě osoby. Dalšími cenami jsou půjčení auta na léto od Mototechny, 43palcová televize Hisense, audiosystém Hisense, tyčový vysavač Candy Hoover, mikrovlnná trouba Candy, dvě VIP vstupenky na předkolo Evropské ligy, účast na Slávistickém kempu pro 1 chlapce a 2 dívky, podepsaný dres od celého týmu a unikátní dres Juventusu podepsaný ambasadorem zápasu Pavlem Nedvědem. Pokud chcete vyhrát jednu z cen, odtrhněte z náramku, který dostanete u vstupu, slosovatelný ústřižek, a vhoďte ho do nádob u vstupu. Losování a oznámení výherců proběhne po skončení zápasu, kdy výhercům na ploše předáme vouchery na ceny.

A to není vše. Čeká vás toho mnohem víc. Kompletní program naleznete na stránce celé akce zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články