Slávisté se podepisovali v Careffouru | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se podepisovali v Careffouru

Zimní přestávka, ač díky mistrovství Evropy o týden kratší, je pro fanoušky příliš dlouhá. Dokázala to úterní odpolední autogramiáda v nákupním centru Carrefour na Smíchově...
Zimní přestávka, ač díky mistrovství Evropy o týden kratší, je pro fanoušky příliš dlouhá. Dokázala to úterní odpolední autogramiáda v nákupním centru Carrefour na Smíchově. Fotbalisté se ještě nezačali podepisovat, ale mezi regály se už vinul dlouhý had příznivců červenobílých. Václav Koloušek, Radek Bejbl, Pavel Kuka a Radek Černý pak měli hodinu co dělat, pilně se podepisovali do přinesených bloků, na kartičky, dresy a ostatní fanouškovské potřeby. „Z akce jsme měli velkou radost. Budeme rádi, když bude zájem i o sobotní zápas s Blšany a slávisté pomohou vytvořit dobrou atmosféru a důstojně přivítají nového trenéra,“ řekl tiskový mluvčí klubu Alexandr Kliment.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články