Radek Černý exkluzivně pro Slavia.cz | SK Slavia Praha
Více

Radek Černý exkluzivně pro Slavia.cz

Jak Radek Černý zvládá záčátky angažmá v londýnském Tottenhamu Hotspur? Čtěte rozsáhlý rozhovor.
Na přelomu ledna a února se Radkovi Černému splnil sen. Získal zahraniční angažmá. A ne ledajaké. Rovnou v nejlepší fotbalové soutěži světa - ve slavné anglické Premier League. Jak sám přiznává, všechno se seběhlo rychle. Poslední lednový týden byl pro jednatřicetiletého gólmana hodně hektický - ještě v úterý nabíral kondičku se Slavii na soustředění v Nymburce a už ve čtvrtek pózoval britským novinářům v dresu londýnského Tottenhamu. "Upeklo se to opravdu narychlo," říká. Prvních čtrnáct dnů v novém prostředí ale zvládá bez problémů. Do tréninkového centra "Kohoutů" zatím dojíždí z dvacet minut vzdáleného hotelu spadajícího pod mezinárodní síť Marriot, stejně daleko to má i na stadión White Hart Lane. A už v blízké budoucnosti se plánuje přestěhovat do svého. "S hotelem není problém, všechno je na úrovni. Ale samozřejmě si chci co nejrychleji najít byt, kde bychom si to sami zařídili," kýve Radek, který s sebou do Anglie přiveze i manželku a dceru Adélku.

Celý rozhovor s Radkem Černým najdete v Magazínu.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články