Slávisté děkují za skvělou podporu! | SK Slavia Praha
Více

Slávisté děkují za skvělou podporu!

BRUSEL - „Když celý stadión začal fandit, byl to pěkný hukot," řekl nám na bruselském letišti Karel Piták. Ochozy stadionu Constanta Vanden Stocka zaplnilo na osmnáct tisíc fandů převážně v barvách domácích fialek. "O to větší dík patří našim fanouškům, byli naprosto super. Jejich podporu jsme neustále slyšeli," dodal náš záložník, který si přeje, aby v odvetě byla výrazná výhoda domácího prostředí na naší straně. „Snad už konečně bude na Strahově vyprodáno, a lidi nás poženou dopředu."
„Když celý stadión začal fandit, byl to pěkný hukot," řekl nám na bruselském letišti Karel Piták. Ochozy stadionu Constanta Vanden Stocka zaplnilo na osmnáct tisíc fandů převážně v barvách domácích fialek. "O to větší dík patří našim fanouškům, byli naprosto super. Jejich podporu jsme neustále slyšeli," dodal náš záložník, který si přeje, aby v odvetě byla výrazná výhoda domácího prostředí na naší straně. „Snad už konečně bude na Strahově vyprodáno, a lidi nás poženou dopředu."

Náš kotel si pochvaloval i Marek Suchý. „Trenéři nám zdůrazňovali, že máme být klidní, že nejde o život, že je to fotbal. Mně kromě toho pomohlo i super přivítání od fanoušků, hned jak jsme nastoupili na hřiště na rozcvičování," poděkoval jeden z našich nejlepších hráčů, který svůj výkon korunoval gólovou přihrávkou Lukáši Jarolímovi. „Viděl jsem ho nabíhat do volného prostoru, tak jsem mu to hodil," popsal nám bez velkých slov akci, která vedla k důležitému vyrovnání.

Ohněm centrů prošel v bruselském kotli náš brankář Matúš Kozáčik. „Měli spoustu standardek, to snad ani nešlo spočítat. Při první brance jsem si na míč sáhl, ale Goor byl přede mnou blízko, měl čas zamířit," zamrzelo slovenského gólmana. „Odehráli jsme ale slušný zápas, máme naději do odvety. Určitě se o to v Praze popereme."

„Fanouškům moc děkujem, takovou podporu jsme snad ani nečekali," vysekl poklonu fandům i Lukáš Jarolím. „Byli jste moc slyšet, bylo to na hřišti cítit, bylo to výborný."

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články