Slávisty remíza netěšila | SK Slavia Praha
Více

Slávisty remíza netěšila

PŘÍBRAM - „Utkání mělo dneska různé fáze, v prvním poločase jsme byli málo aktivní, přesto jsme šli díky pěkné akci do vedení, v druhé půli to bylo tak napůl. Málo jsme napadali soupeře, měli na všechno příliš mnoho prostoru...
„Utkání mělo dneska různé fáze, v prvním poločase jsme byli málo aktivní, přesto jsme šli díky pěkné akci do vedení, v druhé půli to bylo tak napůl. Málo jsme napadali soupeře, měli na všechno příliš mnoho prostoru," řekl po zápase zklamaným hlasem Dušan Švento, kterého trápila před zápasem silná viróza. „Měli jsme to hrát z první, víc od nohy, ztráceli jsme řadu míčů, možná i proto jsme přišli o slibný náskok," dodal slovenský záložník.

„Je to hrozná škoda, takový zápas jsme měli dotáhnout do vítězného konce, bohužel jsme zalezli před vápno a branky soupeři darovali," nehledal výmluvy Stanislav Vlček. „Ale Příbram měla dobré šance už v první půli, hráli jsme zbytečně vzadu, nabídli jsme jim to," dodal. „Ještě o poločase jsme se vybízeli k aktivitě, stejně jsme to neudělali," povzdechl si. Vlčka potěšila alespoň první letošní ligová branka. „Nabíhal jsem si na přední tyč, Matej mi to nádherně připravil, stačilo to trefit, škoda, že to nebyl vítězný gól, " litoval Vlček.

Matej Krajčík mluvil v podobném duchu jako jeho spoluhráči. „Po druhé brance jsem měl velkou radost, ale zase jsme o to přišli. Dnes nám chyběla lehkost, nevím, co říct, za šest minut dostat dva góly...i když Riegel to takhle skvěle asi už nikdy netrefí, tak se to nemělo stát. Hromadí se to, chtělo by to zlomit," dodal Krajčík.

Stoper Martin Latka ze svého úvodního gólu nakonec radost moc neměl. „Nabíhal jsem si na tyč, jsem rád, že to tam spadlo, ale výhru to nezajistilo, je to škoda. V první půli nás navíc držel ve hře skvělými zákroky Matúš," pochválil našeho gólmana Latka. Ve druhé půli ale obrana dvakrát inkasovala. „Nepohlídali jsme hráče, při druhém gólu zase chyběl důrazný odkop, tohle určitě není ono," doplnil Latka. Náš reprezentant do 21 let nezapomněl pochválit slávistické fanoušky. „Jejich podpora byla znát, kéž bychom měli na naší straně tolik fanoušků venku vždycky. Za všechny děkuju, škoda, že jsme příznivce nepotěšili výhrou, zasloužili by si ji," uzavřel náš obránce.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články