Slavia se připravuje na Cork | SK Slavia Praha
Více

Slavia se připravuje na Cork

PRAHA - Je tu znovu pohárový týden a Slavii čeká ve čtvrtek odveta Poháru UEFA v irském Corku. Červenobílí k ní odletí ve středu dvacet po jedenácté hodině s dvoubrankovým náskokem z prvního zápasu, který zařídili svými trefami Karel Piták a Tomáš Hrdlička...
Praha - Je tu znovu pohárový týden a Slavii čeká ve čtvrtek odveta Poháru UEFA v irském Corku. Červenobílí k ní odletí ve středu dvacet po jedenácté hodině s dvoubrankovým náskokem z prvního zápasu, který zařídili svými trefami Karel Piták a Tomáš Hrdlička.

Slávisté dnes trénovali od deseti hodin, zítřejší trénink je odpoledne. O první názory před čtvrtečním duelem se zajímali irští novináři. „Cork se nebál útočit už v Praze, nebude to jistě snadný zápas, důležité ale je, že jsme nedostali doma branku," řekl dnes k zápasu brankář Matúš Kozáčik. „Bylo by obrovskou chybou myslet si, že je již vše hotovo. Postup budeme muset vybojovat aktivní hrou, nikoliv bráněním náskoku," uvědomuje si trenér Karel Jarolím.

Náš soupeř v pátek postoupil do semifinále irského poháru, když otočil nepříznivý vývoj utkání s lídrem druhé ligy Sligo Rovers. Výborným výkonem se znovu prezentoval brankář Devine. Tým již vedl uzdravený kouč Damien Richardson, který kvůli nemoci chyběl v Praze. „Mám radost z postupu i našeho týmového výkonu," řekl po zápase.

Zápas se Slavií se bude hrát ve čtvrtek od 19:30 naše času, vysílat ho bude irská televize RTE 2 a český program ČT2.

Informace o zdravotním stavu kádru najdete zde

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články