Čtyři víkendová vítězství dorostenců | SK Slavia Praha
Více

Čtyři víkendová vítězství dorostenců

Slavia „A“ dor. - Zlín 1:0 (1:0), ČPP liga SD, sobota 1.10.05
Branka: 20. Komárek
Slavia: Michal Toma – Lukáš Kindel, Radek Dejmek, Vojtěch Marek, Jaroslav Starý – Zdeněk Zahálka (59. Jiří Valenta), Jakub Vagrčka, Josef Komárek, Tomáš Jablonský (85. Martin Hladík) – Radim Nečas (55. Karel Zelinka), Lukáš Dvořák

Utkání, ve kterém jsme chtěli být už od začátku aktivní a soupeře zatlačit na svou polovinu hřiště, se nám moc nevydařilo. Byli jsme málo nebezpeční a soupeř nás přehrával ve středu hřiště. Ve 20. minutě jsme po první pěkné křídelní akci dali branku Komárkem, ale jinak jsme si další šance nevypracovali. Soupeř měl díky naší nedůslednosti a nepřesnosti také šance, ale naštěstí je nedotáhl do konce. Druhá půle se nesla v obdobném duchu. Kladem utkání je, že i přesto, že se nám nedařilo, jsme utkání dokázali dotáhnout do vítězného konce.


FK SIAD Most – Slavia „B“ dor. 0:6 (0:4), ČLSD, sobota 1.10.05
Branky: 2 Necid, 2 Pekhart, Vukovič, Kobler
Slavia: Jan Hanuš – Martin Dostál, Petr Kobler (68. Jiří Petrovič), František Lukeš, Jan Bezděk – Lukáš Vácha (46. Lukáš Stuchl), David Sobíšek, Michal Uhlíř, Jan Kovařík – Tomáš Necid (46. Tomáš Pekhart), Milan Vukovič (58. Petr Novotný)

Po odloženém zápase v minulém víkendu jsme další zápas sehráli v Mostu. Zápas jsme od začátku drželi ve svých rukou a brankostroj se rozběhl od 19.minuty., kdy po kombinaci Vácha-Vukovič-Sobíšek se míč dostal k Necidovi, který otevřel skóre. Další branku dal v 25.min. opět Necid hlavou po kombinaci Dostála a Kovaříka. Na 0:3 přidal Vukovič po centru Kovaříka v 29.min.. V 37.min. dorážel Kobler míč na 0:4. Ve druhém poločase jsme pokračovali v 52.min. kombinací Stuchl-Dostál-Pekhart, posledně jmenovaný se uvolnil a prostřelil brankáře. Poslední branka padla až v 89.min., kdy Dostál přihrál opět Pekhartovi, který uzavřel skóre na 0:6.


Slavia „C“ dor. – Zlín 2:1 (1:0), ČPP liga MD, sobota 1.10.05
Střelci branek: Kindel M., Klavík
Sestava: Martin Žejdlík – Petr Vopěnka, Jan Hošek, Marek Kindel, Lukáš Palko – Jan Felcman, Adam Klavík, Vojtěch Přeučil (55. Zdeněk Čechák), Lukáš Paluka (71. Lukáš Brandejs) – Petr Hošek (76. Martin Jíša), Huari Bambur (66. David Smělý)

V utkání s organizovaným a dobře hrajícím soupeřem jsme si vytvořili více brankových příležitostí. V 9. minutě po úspěšném souboji jeden na jednoho se Petr Hošek dostal do levého křídelního prostoru a po jeho centru levou na zadní tyč byl faulovaný Felcman. Pokutový kop Kindel bezpečně proměnil – 1 : 0. Ještě do poločasu jsme mohli přidat dvě branky,ale Petr Hošek a Felcman své šance neproměnili. V 44. po naší standardní situaci a dlouhém výkopu brankáře soupeř proměnil úspěšný brejk ve vyrovnávající gól. V 75. po rohovém kopu Čecháka zprava levou nohou vyskočil nejvýš Klavík a hlavou na zadní tyč rozhodl o našem vítězství – 2 : 1. Po velmi dobrém výkonu v prvním poločase jsme přestali hrát svou hru a soupeři nechali moc prostoru, což by se v příštích utkáních nemuselo vyplatit.


FK SIAD Most – Slavia „D“ dor. 1:2 (1:1), ČLMD, sobota 1.10.05
Branky: Spratek (Tománek), Vyhnal (Vodrážka)
Slavia: Ondřej Vahala – Karel Hönig, Robert Kysela, Ondřej Běloušek, Petr Staněk – Jiří Zvonař (55. Radek Štefan), Lukáš Tománek, Pavel Vyhnal, Jakub Martinec (41. David Vodrážka) – Marek Budil (41. Petr Koláček), Lukáš Spratek (75. Robert Kuchta)

Hned v první minutě jsme si vypracovali gólovou šanci, ale chyběla finální přihrávka. Z protiútoku domácí otevřeli skóre a tím začalo naše trápení. Naštěstí jsme gólem do kabiny vyrovnali, autorem byl Spratek. Druhý poločas byl z naší strany kvalitnější. V padesáté první minutě přidal druhou branku Vyhnal, který dorazil do sítě střelu Vodrážky. Most se snažil do konce zápasu o vyrovnání, ale my jsme je do žádné šance nepustili a naopak jsme mohli přidat další uklidňující branku.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články